Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Νοκ άουτ ο Βελλίδης !!


Ο ΑΡΗΣ δεν θα έχει τον Μάρκο Βελλίδη για τον επόμενο μήνα στην διάθεσή του.

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο σχετικά με την κατάσταση του Μάρκου Βελλίδη. Ο διεθνής τερματοφύλακας του ΑΡΗ, που εξετάστηκε εκ νέου από τον Βαγγέλη Πανταζή, υπολογίζεται ότι θα μείνει τέσσερις εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Μετά τον ενδελεχή έλεγχο που έγινε από τον γιατρό της ομάδας μας διαπιστώθηκε ότι πάσχει από χόνδρινο κάταγμα β’ τύπου του έσω μηριαίου κονδύλου σε μη φορτίζουσα επιφάνεια με συνοδό οστικό οίδημα γεωγραφικού τύπου.


Ο Βελλίδης, στον οποίο έγινε ένεση, το επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσει φυσικοθεραπείες και ασκήσεις ενδυνάμωσης και -όπως προαναφέραμε- ο χρόνος αποχής του υπολογίζεται στις τέσσερις εβδομάδες.


Από εκεί και μετά, στην προπόνηση που έγινε σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης, ο Ανδρέας Τάτος συμμετείχε κανονικά, θέτοντας έτσι εαυτόν στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Παναθηναϊκό.


Να σημειωθεί ότι κόντρα στην αθηναϊκή ομάδα επανέρχεται ο Ρούμπεν Πουλίδο (εξέτισε την ποινή του), ενώ στον αντίποδα θα απουσιάσει ο Γιάννης Γιαννιώτας, που αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς με τον Πλατανιά.


Για αύριο, τέλος, το πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου