Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Η νέα φανέλα του Θεού !


Την νέα φανέλα παρουσίασε σήμερα η ομάδα του Άρη, ενώ στην συνέχεια οι παίκτες πήγαν στη μπουτίκ όπου μοίρασαν αυτόγραφα στους φίλους της ομάδας.


Την παρουσίαση της νέας φανέλας για την σεζόν που ξεκινάει σε λίγες ημέρες, πραγματοποίηση η ομάδα του Άρη στον αγωνιστικό χώρο του «Κλ. Βικελίδης».

Στο γήπεδο βρέθηκαν πολλοί οπαδοί των κιτρινόμαυρων, ενώ μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης οι παίκτες μεταφέρθηκαν στην μπουτίκ όπου μοίρασαν αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους θαυμαστές.

Το «παρών» σε αυτήν έδωσαν ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη, Άγγελος Γρόλλιος, ο Άρης Ναούμ, ο Αλέκος Κατσιαούνης, ο Σταύρος Λαμπριάκος, αλλά και ο Αντώνης Ζαμπέτας, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων για το θέμα της φορολογικής ενημερότητας:

«Ήταν μια μεγάλη ανακούφιση για εμάς και ήταν η ανταμοιβή των σκληρών προσπαθειών μας. Ξεκινήσαμε έναν δύσκολο αγώνα τον Ιούνιο ο οποίος απέδωσε τους πρώτους του καρπούς. Αποδείξαμε πως ο Άρης είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει, όσο και αν τον θεωρούν τελειωμένο κάποιοι. Δεν θα κάνουμε τη χάρη σε κανέναν και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος».


Πηγή φωτογραφίας: allaboutaris 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου