Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Σημφώνησαν με Κατσικοκέρη αλλά...



Την απάντηση του Εργοτέλη για την περίπτωση του Νίκου Κατσικοκέρη περιμένουν οι άνθρωποι του Αρη, ωστόσο αν κρίνει κανείς από τα λεγόμενα του Σταύρου Λαμπράκη, αυτή δεν θα είναι θετική.

«Είμαι ενήμερος για την πρόταση του Αρη, όμως δεν είναι αυτή που θα μας επέτρεπε να προχωρήσουμε το θέμα. Δεν μας ικανοποιεί οικονομικά», είπε αρχικά ο γενικός αρχηγός του Εργοτέλη μιλώντας στο σάιτ του συνδρομητικού καναλιού και συνέχισε: « Εάν ο Εργοτέλης δεν πάρει τα χρήματα που ζητά, ο παίκτης θα παραμείνει στην ομάδα. Εχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια. Όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά.». 

Οσο για την επιθυμία του Κατσικοκέρη να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη, τόνισε: «Ο Νίκος είναι υποχρεωμένος να παραμείνει στον Εργοτέλη, εφόσον η ομάδα δεν ικανοποιηθεί στον οικονομικό τομέα. Μπορεί να μην αισθάνεται άνετα στη Β΄ Εθνική, όμως και ο Εργοτέλης δεν αισθάνεται άνετα με τον υποβιβασμό», κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναμεταδίδει το συνδρομητικό κανάλι,  οι Κρητικοί ζητούν για να παραχωρήσουν τον παίκτη ένα ποσό που αγγίζει τις 250 χιλιάδες ευρώ. Η πρόταση του Αρη δεν φτάνει σε καμιά περίπτωση σε αυτό το επίπεδο, ενώ ούτε το ενδεχόμενο να δοθούν κάποιοι ποδοσφαιριστές, ως έμψυχα ανταλλάγματα, συγκινούν το συγκρότημα του Ηρακλείου.

 Στην ΠΑΕ περιμένουν την επίσημη απάντηση. Εφόσον δεν είναι θετική θα στραφούν σε εναλλακτικές λύσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου