Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Ανακοινώθηκε ο Ζαραδούκας



Η ΠΑΕ Αρης προχώρησε στην ανακοίνωση της απόκτησης του Γιάννη Ζαραδούκα.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Ζαραδούκα. Ο 27χρονος διεθνής μεσοαμυντικός (μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια τόσο ως αριστερός μπακ όσο και ως αριστερός χαφ) πριν από λίγη ώρα ήρθε σε οριστική συμφωνία».
Ο 28χρονος παίκτης (αναμένεται το βράδυ της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη) θα κάνει αύριο την πρώτη του προπόνηση με τους κίτρινους και θα έχει την πρώτη του γνωριμία του με τον Λούκας Αλκαράθ και τους καινούργιους του συμπαίκτες.

Eφόσον καταφέρουν οι κίτρινοι να εκδοθεί έγκαιρα το δελτίο του, θα αποφασίσει ο Λούκας Αλκαράθ εάν θα τον πάρει στην αποστολή με δεδομένο ότι πριν το ματς θα έχει μόλις την αυριανή προπόνηση στα πόδια του.

Δεν αποκλείεται το γεγονός ότι ο Ζαραδούκας είναι σε καλή κατάσταση (αγωνίστηκε την Τετάρτη στο κύπελλο κόντρα στην Καβάλα) να οδηγήσει τον Ισπανό στην χρησιμοποίηση του έστω και για ένα διάστημα στο παιχνίδι της Κυριακής.

Η συμφωνία είναι για εξάμηνη συνεργασία με δανεισμό από τον Ολυμπιακό, ενώ υπάρχει οψιόν αγοράς από τους κίτρινους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την απόκτηση του Ζαραδούκα, ο Άρης δεν έχει το δικαίωμα να αποκτήσει άλλον ποδοσφαιριστή πάνω από 24 χρόνων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου