Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Ο Τάτος προτιμά ΑΡΗ !


Τη μετακόμιση του στο "Κλεάνθης Βικελίδης" προτιμά ο μέσος των "ερυθρόλευκων".


Δεν θέλει μόνο ο ΑΡΗΣ τον Ανδρέα Τάτο. Και ο Τάτος θέλει… ΑΡΗ. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του AllAboutARIS.com, οι άνθρωποι των «κιτρίνων» έχουν πλησιάσει την πλευρά του έμπειρου μέσου που δεν το κρύβει ότι μεταξύ των ομάδων που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν, αυτός προτιμάει να ανέβει στο «Κλ. Βικελίδης».

Μεταξύ του ΠΑΣ, του Πανιωνίου και των άλλων ομάδων που θέλουν τον Τάτο, ο μέσος του Ολυμπιακού «ψηφίζει» ΑΡΗ και δεν το έχει κρύψει στον εκπρόσωπό του, ούτε στους «κίτρινους». Θεωρεί την περίπτωση του ΑΡΗ πολύ πιο ελκυστική από τις άλλες, λόγω της δυναμικής που έχει ο σύλλογος, αλλά και του κόσμου του.

Ωστόσο, για να γίνει ο «γάμος» του ΑΡΗ με τον Τάτο χρειάζεται και η συναίνεση του Ολυμπιακού. Η «κίτρινη» διοίκηση βρίσκεται σε συζητήσεις με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, αλλά είναι γνωστό ότι για τον Ολυμπιακό θα προσμετρήσουν και οι… «φιλικές σχέσεις» που έχει με τα άλλα σωματεία που ενδιαφέρονται για τον παίκτη. Ο ΑΡΗΣ πάντως, ποντάρει στην επιθυμία του παίκτη και αισιοδοξεί ότι εφόσον συναινέσει ο Ολυμπιακός, τότε θα βρεθεί η «χρυσή τομή» και στο οικονομικό. Οι εξελίξεις θα «τρέξουν» μόλις η ΠΑΕ εξασφαλίσει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.




allaboutaris.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου