Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Θα αποχωρήσει ο Ιβάν ;;;


Με το "σύννεφο" της ενδεχόμενης αποχώρησης του Ιβάν Σαββίδη ζει...
τις τελευταίες ημέρες ο ΠΑΟΚ, καθώς, ο μεγαλομέτοχος, προειδοποιεί για κάτι τέτοιο όλο και πιο συχνά.

Σύμφωνα με το "pamesports.gr", μια επιστολή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, την οποία υπογράφει ως πρόεδρος ο Ζήσης Βρύζας και έχει αποδέκτες τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομικών, "κρούει" τον κώδωνα του κινδύνου. 

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει», αναφέρεται στην επιστολή προς τον Πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομικών, «και το ενδεχόμενο μετατροπής της σε ερασιτεχνικό σωματείο με ότι αυτό συνεπάγεται σε θέσεις εργασίας και οικονομική δραστηριότητα». Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πολύ πάρα πολύ απλά πως στο ενδεχόμενο αυτό κολλά και το ενδεχόμενο της αποχώρησης του Ιβάν Σαββίδη. Ο «τσάρος» δεν φέρεται, να ενδιαφέρεται, να επενδύσει σ ερασιτεχνική ομάδα. Αλλιώς, θα είχε αναλάβει τον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ!

Από την άλλη πλευρά βέβαια, προκαλεί σοβαρές απορίες πως και γιατί η κυβέρνηση κωφεύει στις φωνές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για καταβολή κάπου 11.000.000 ευρώ στα ταμεία της Πολιτείας. Είναι ξεκάθαρη εδώ και καιρό η θέση του Ιβάν Σαββίδη. Την έχει καταστήσει έτσι και στον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά αλλά … Οι αρμόδιοι κρύβονται πίσω από την ποδιά της «τρόικας».

Δεν εξηγούν καν εάν η «τρόικα» δεν θέλει πέντε και στο χέρι αλλά θέλει δέκα και καρτέρει. Δεν εξηγούν και για τη μη ανάληψη πρωτοβουλιών προς την «τρόικα» για περαιτέρω εξηγήσεις. Εκθέτουν και τον Αντώνη Σαμαρά ο οποίος ενδιαφέρθηκε προσωπικά …

Η υπομονή του Ιβάν Σαββίδη μάλλον εξαντλείται. Δεν θέλει, να επενδύει σε μία ΠΑΕ (ήδη επένδυσε περίπου 30.000.000 ευρώ) της οποίας το μέλλον να ελέγχεται από τα χρέη της. Καθώς πιέζει για να εξοφλήσει άπαξ το πρωτογενές χρέος της. Γνωρίζετε πολλούς να πιέζουν ανάλογα στη σημερινή Ελλάδα;

Ως εκ τούτου συντάχθηκε κι αποστάλθηκε η συγκεκριμένη επιστολή στα … βάθη της οποίας είναι έμμεσος αλλά σαφής ο υπαινιγμός του εκ Ρωσίας ορμώμενου ομογενούς επιχειρηματία.



thestival

1 σχόλιο:

  1. ΩΡΑΙΑ Η ΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΠΡΑΒΟ.
    ΓΙΑΝΝΗΣ
    http://greece-time.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή