Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Ρωσία - Τσεχία 4-1 !


Με εξαιρετική εμφάνιση η Ρωσία επικράτησε με 4-1 της Τσεχίας και απέδειξε πως είναι το μεγάλο φαβορί του για την κορυφή του A' ομίλου.
Ο Αλάν Ντζαγκόεβ πέτυχε δύο γκολ και από ένα οι Ρομάν Σιρόκοβ και Ρομάν Παβλιουτσένκο, για τους νικητές, ενώ ο Βάτσλαβ Πίλαρ είχε μειώσει σε 2-1 στο 52', δίνοντας ενδιαφέρον στο ματς.
Οι Τσέχοι ξεκίνησαν δυνατά στα πρώτα λεπτά, αλλά η Ρωσία έκανε την πρώτη της ευκαιρία γκολ με τον Ντζαγκόεβ στο 15', ενώ στο 24' ο Σιρόκοβ φάνηκε με το 2-0 να τελειώνει το ματς.
Με το γκολ του Πίλαρ όμως άλλαξαν ξανά τα δεδομένα, αλλά οι Ρώσοι με άλλα δύο γκολ στα τελευταία λεπτά έφτασαν στο 4-1.
Ο Αλεκσάντρ Κερζακόβ έχασε 7 ευκαιρίες όλες με άστοχα σουτ, ενώ ο Παβλιουτσένκο που τον αντικατέστησε κατάφερε μέσα σε 9 λεπτά να έχει μία ασίστ και ένα γκολ.
Η Ρωσία είχε συνολικά 4 προσπάθειες εντός στόχου (όλες γκολ) από τις 17, ενώ για πρώτη φορά πέτυχε 4 γκολ σε ματς του Euro (και ως Σοβιετική Ένωση).
Πήρε λοιπόν την πρώτη νίκη του Euro 2012, έχει έτσι 3 βαθμούς με Ελλάδα και Πολωνία να έχουν από 1.
Γκολ: 15' και 79' Ντζαγκόεβ, 24' Σιρόκοβ, 82' Παβλιουτσένκο / 52' Πίλαρ

Γήπεδο: "Municipal Stadium", Βρότσλαβ

Διαιτητής: Χάουαρντ Γουέμπ (Αγγλία)

ΡΩΣΙΑ: Μαλαφέεβ, Ανιουκόβ, Μπερεζούτσκι, Ιγκνασέβιτς, Ζιρκόβ, Σιρόκοβ, Ντενίσοβ, Ζιριάνοβ, Ντζαγκόεβ (85' Κοκόριν), Αρσάβιν, Κερζακόβ (73' Παβλιουτσένκο).
ΤΣΕΧΙΑ: Τσεχ, Γκέμπρε Σελάσι, Χούμπνικ, Σίβοκ, Κάντλετς, Γιράτσεκ (76' Πετρζέλα), Πλάζιλ, Πίλαρ, Ροζίτσκι, Ρέζεκ (46' Χούμπσμαν), Μπάρος (86' Λαφάτα).

κίτρινες κάρτες: -
κόκκινες κάρτες: -


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου