Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Ανάγκη για συστράτευση της Αρειανής οικογένειας


Η κρισιμότητα της κατάστασης δεν κάνει διακρίσεις και κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. Με αυτή τη λογική οι οργανωμένοι συνεχίζουν τις επαφές απευθύνοντας κάλεσμα, μεταξύ άλλων, και στον Σταύρο Λαμπριάκο.
Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής έκλεισε την καριέρα στην ομάδα που πάντα αγαπούσε και από τη στιγμή εκείνη δεν έφυγε από κοντά της. Ακόμα και όταν κρέμασε τα παπούτσια του τη φανέλα του βασικού δεν την αποχωρίστηκε αφού τον συνόδευε σε κάθε παρουσία του στις κερκίδες όλων των γηπέδων που αγωνιζόταν ο ΑΡΗΣ.

Αρκετές φορές συζητήθηκε το ενδεχόμενο να αναλάβει κάποιο πόστο κοντά στην ομάδα. Αυτή τη φορά την κρούση επιχείρησαν οι οργανωμένοι οπαδοί εισπράττοντας τη θετική ανταπόκριση του 37χρονου πρώην επιθετικού. Η παρουσία του στις δύσκολες στιγμές που περνούν οι Κίτρινοι είναι δεδομένη. Ο ρόλος όμως είναι κάτι το οποίο θα συζητηθεί αρκετά αφού και ο ίδιος δεν επιθυμεί να βρεθεί σε πόστο το οποίο δεν του ταιριάζει θέλοντας να είναι απολύτως ενεργός και όχι να κατέχει ένα τίτλο στον οποίο δε μπορεί να ανταποκριθεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου