Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Απόφαση για τρείς






Οι προσφυγές των Φατί, Σανκαρέ και Ντίκο και κυρίως τα ποσά που διεκδικούν είναι το μεγαλύτερο αγκάθι από αυτά που έχουν να αντιμετωπίσουν οι άνθρωποι του ΑΡΗ. Τα χρονικά περιθώρια έχουν πλέον στενέψει απελπιστικά αφού οι προσφυγές εκδικάζονται όπως και να έχει τη Δευτέρα και το ότι αναμένεται να μείνουν ελεύθεροι είναι το λιγότερο που απασχολεί τους κίτρινους. Αυτό που τους καίει είναι τα ποσά που διεκδικούν και περισσότερο οι δυο πρώτοι, αφού στην προσφυγή τους ζητούν και τις «περίφημες» ρήτρες που έχουν σε περίπτωση που το συμβόλαιο λυθεί με υπαιτιότητα του ΑΡΗ (ίδια ρήτρα είχε ο Τόχα, ο Τσέζαρεκ και ο Σηφάκης), που είναι 800.000 και 600.000 ευρώ αντίστοιχα.

Ποσά που δεν μπορεί σε καμία περίπτωση ο ΑΡΗΣ που ζητά να καταβάλει μόνο τα δεδουλευμένα τους. Χθες έγινε ένα ακόμη ραντεβού με τον δικηγόρο των Φατί, Ντίκο και Σανκαρέ  που δήλωσε όμως αναρμόδιος για το οικονομικό και έτσι το θέμα θα ξεκαθαρίσει σε τηλεφωνική επικοινωνία που θα υπάρξει με τους εκπροσώπους των παικτών.

Ο Πρόεδρος του ΑΡΗ θα προσπαθήσει να τους δώσει να καταλάβουν ότι δεν είναι εξυπηρετήσιμο το ποσό που ζητούν και ότι η συζήτηση μπορεί να γίνει στη βάση της καταβολής μόνο των δεδουλευμένων τους, ή το πολύ και ενός συμβολικού ποσού από τα συμβόλαια που έχουν και για τον επόμενο χρόνο, ελπίζοντας ότι θα βρει κατανόηση. Το θέμα είναι ότι ακόμη και αν βρεθεί σήμερα η χρυσή τομή ο ΑΡΗΣ θα χρειαστεί άμεσα χρήματα για να δώσει στους τρεις ποδοσφαιριστές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου