Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Θα προφυλάξει τον Αγκάνθο



Ο Νταβίντ Αγκάνθο είναι πολύ πιθανό να προφυλαχθεί από τον Λούκας Αλκαράθ στο παιχνίδι της Τετάρτης για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος με την Καλλιθέα στο Ελ Πάσο.

Ένα παιχνίδι που είναι το πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων ώστε ο Ισπανός επιθετικός να μπορέσει να είναι 100% έτοιμος για το σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής με την Skoda Ξάνθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».


Η αποστολή του Άρη που επέστρεψε χθες το βράδυ από την Τρίπολη, είχει στις 11:30 το πρωί την πρώτη της, από τις δύο συνολικά, προπόνηση για το μεθαυριανό παιχνίδι με την Καλλιθέα.

Εκτός από την διαφαινόμενη προφύλαξη του Αγκάνθο θα απουσιάσουνε ακόμη ο Ρούμπεν Πουλίδο, που δεν αποκλείεται ο Ισπανός να βρίσκεται στην αποστολή του παιχνιδιού της Κυριακής με την Skoda Ξάνθη, και ο Μάρκος Βελλίδης.

Παράλληλα ο Αλκαράθ έχει πάρει από την περασμένη εβδομάδα στα χέρια του τα αποτελέσματα από τις εργομετρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών του όπου και διαπίστωσε πως απαιτείται δουλειά στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Κάτι που διαπίστωσε και χθες στην Τρίπολη ειδικά μετά από το 70΄.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου