Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Ήττα ΣΟΚ στη Καλλιθέα;;; - Δε νομίζω!!!

Η αλήθεια είναι ότι δε περίμενα να εξελιχτεί τοοοόσο χάλια το παιχνίδι.

Η ήττα δε με εξέπληξε, το περίμενα. Όχι γιατί έπαιζαν πολλοί νεαροί παίκτες, αλλά γιατί η ομάδα είναι αγχωμένη. Και αυτό είναι το σημαντικότερο. Ο κόσμος περιμένει πολλά από αυτά τα παιδιά και αυτό τους γεμίζει με πολλές ευθύνες και άγχος. Πόσο μάλλον όταν είναι και άπειρα. Δεν μπορούν να κοντρολάρουν όλο αυτό το άγχος, κι αυτό αποτυπώνεται στο χορτάρι. Δεν είναι σίγουροι για τις κινήσεις τους μέσα στο γήπεδο. Έρχεται η μπάλα και τη βλέπουν σαν "πλανήτη". Ορισμένες φορές, νομίζεις ότι σκέφτονται "ωχ, τι κάνω τώρα;" και διώχνουν τη μπάλα όπου φύγει - φύγει.

Ε, λοιπόν, όταν έχεις ένα κρίσιμο παιχνίδι κυπέλλου δεν αλλάζεις εντελώς 11άδα. Πώς αυτά τα παιδιά, από το πουθενά, θα βρουν την ηρεμία να παίξουν το ποδόσφαιρο που ξέρουν. Σ' ένα παιχνίδι που ο κόσμος περιμένει να δει πρώτη φορά μία άνετη νίκη για την ομάδα του. Γιατί, αυτό είχαν οι περισσότεροι οπαδοί στο μυαλό τους. Ξέρουν ότι δεν έχουν και την καλύτερη ομάδα φέτος, αλλά μια Καλλιθέα μπορούν να την κερδίσουν αν παίξουν καλά. Όπως με Ολυμπιακό π.χ.

Δε λέω, ήθελε και ο προπονητής να "δει" και άλλα παιδιά να αγωνίζονται. Όταν βλέπεις, όμως, ότι δε τραβάει η ομάδα δεν το αφήνεις να συνεχίζεται.

Από το πρώτο λεπτό φαινόταν ότι η Καλλιθέα είναι η πιο έμπειρη ομάδα στο γήπεδο. Κανείς δε το αμφισβητεί αυτό. Είναι δεμένη ομάδα, παίζει καλό ποδόσφαιρο, επιθετικό. Όλο έβγαζαν φάσεις. Ο ΑΡΗΣ πουθενά. Λες και δεν υπήρχε. Ένας θίασος που πηγαινοερχόταν απλά πάνω - κάτω. Θίασος από την άμυνα μέχρι την επίθεση. Ούτε άμυνα είχε χθες η ομάδα, ούτε κέντρο, ούτε επίθεση. Μία φάση έκαναν όλη κι όλη και μετά σιωπή. Έπρεπε να μπει ο Γιαννιώτας για να ξανακάνουμε φάση!!

Η Καλλιθέα έκανε κυριολεκτικά ότι ήθελε στην εστία μας. Ποιός μπορούσε άλλωστε να τους σταματήσει; Ο Παπαζαχαρίας; Που στα περισσότερα γκολ που έχουμε φάει, βάζει το "χεράκι" του! Ή ο Κοτσώνης, που δεν έχει παίξει σ' όλο το πρωτάθλημα; Είτε ήταν μέσα στο παιχνίδι αυτοί οι δύο, είτε όχι, το ίδιο ήταν! Βάζεις που βάζεις τον Παπαζαχαρία μέσα (που δεν εμπνέει και καμιά ιδιαίτερη σιγουριά!), βάζεις δίπλα του τον Κοτσώνη;;;Έλεος!! Ο μοναδικός που στάθηκε λίγο καλύτερα ήταν ο Τσουκάνης. Και ο Διούδης, χθες έκανε πιστεύω το χειρότερο παιχνίδι του.

Μη μιλήσουμε για το κέντρο. Μόνο ο Σουνάς υπήρχε, και αυτός δεν έπιασε και την καλύτερη του απόδοση. Όσο για επίθεση; Μηδέν!

Και όλο αυτό συνεχιζόταν μέχρι το 70 περίπου. Μέχρι να γίνουν οι αλλαγές και να εμφανιστούμε στο γήπεδο.

Και πάλι καλά να λέμε που δε μας ξεφτίλισαν κιόλας!!!!Θα μπορούσαμε να έχουμε φάει πολύ περισσότερα γκολ.

Θες να δοκιμάσεις παίκτες;;Δεν αντιλέγω. Καλά θα κάνεις! Αλλά μπες πρώτα με μια σωστή και πιο δεμένη 11άδα να "καθαρίσεις" το παιχνίδι, και αν σε παίρνει να κάνεις δοκιμές κάνε. Στο τέλος όμως, όχι από την αρχή!!!

Για όλα αυτά, λοιπόν, η ήττα από την Καλλιθέα δεν ήταν ΣΟΚ. Ούτε η έκταση του σκορ την κάνει ήττα σοκ. Ήταν μια φυσιολογική εξέλιξη του παιχνιδιού αυτό το 3-1. Που να πω και την αλήθεια, το γκολ που έβαλε ο ΑΡΗΣ αδικεί την Καλλιθέα στη τελική! Αυτό θα έλεγε κάποιος αντικειμενικός που είδε το παιχνίδι.

Ξ Υ Π Ν Α Τ Ε Ε Ε Ε Ε     Ρ Ε Ε Ε Ε Ε ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Μόνο αυτό έχω να πω...έρχεται δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή. Ας ελπίσουμε να μη γίνουν τα ίδια λάθη!

Και, ΟΛΟΙ στο γήπεδο (αποσύρθηκε η ποινή της έδρας μας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου