Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Πάμε για την ανατροπή σήμερα!!!



Ο Άρης θέλει να κλείσει το 2012 με μια νίκη-πρόκριση σε βάρος της Καλλιθέας. Στο Κλεάνθης Βικελίδης οι κίτρινοι ετοιμάζονται για την νίκη-πρόκριση ανατρέποντας το 3-1, σκορ με το οποίο έχασαν στο πρώτο παιχνίδι στο «Ελ Πάσο» από την αθηναϊκή ομάδα.

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά πλάνα , τελικά δεν θα ξεκινήσει βασικός ο Νίκος Αγγελούδης, καθώς ο Λούκας Αλκαράθ έκρινε πως έπρεπε να προχωρήσει σε μία αλλαγή της τελευταίας στιγμής.

Ο Ισπανός τεχνικός τελικά θα βάλει βασικό στην κορυφή της επίθεσης τον Βασίλη Τριανταφυλλάκο, με τον Γιάννη Γιαννιώτα να τον συμπληρώνει σε έναν πιο ελεύθερο ρόλο από πίσω.

Στα πλάγια μεσοεπιθετικά θα παίξουν οι Καραγιάννης δεξιά και Σουνάς αριστερά, με την υπόλοιπη εντεκάδα να παραμένει απαράλλαχτη σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη.

Δηλαδή ο Μάρκος Βελλίδης θα είναι στο τέρμα, με τους Καζναφέρη, Πουλίδο, Γιαννίτση και Μαργαρίτη στην άμυνα, σε διάταξη από δεξιά προς αριστερά.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα παίξουν ο Κοέλιο με τον Παπαστεριανό.

Η 18μελης αποστολή του Άρη αποτελείται από τους εξής παίκτες: Βελλίδης, Διούδης, Νούνο Κοέλιο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Αντωνιάδης, Γιαννίτσης, Γιαννιώτας, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης.

«Πρώτη» Παπακώστα

Το ντεμπούτο του στον πάγκο της Καλλιθέας ετοιμάζεται να κάνει κόντρα στον Άρη για το Κύπελλο, ο Γιάννης Παπακώστας.

Στην 18αδα συμπεριλήφθησαν οι Κατσούλης, Αρβανίτης, Μουσταφίδης, Χριστοφιλέας, Ατματζίδης, Μαρουκάκης, Ντακόλ, Καλτσάς, Μιχελής, Ντα Σίλβα, Κατσικογιάννης, Ματσούκας, Φραγκής, Πλάτανος, Πίκολο, Σταύρου, Σεμπέκος, Χαροντάκης.

Ο διαιτητής  

Ο Γεράσιμος Ντίτσος του συνδέσμου Πρέβεζας θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης του Άρη με την Καλλιθέα για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Βοηθοί: Καλφόγλου (Θεσπρωτίας), Σίπκας (Πέλλας). Ο Ντίτσιος δεν είναι ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό. Το όνομά του έχει, πάντως, έχει απασχολήσει την υπόθεση με τα «περίεργα» και ύποπτα παιχνίδια.







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου