Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Με κόσμο το ντέρμπι;;;;


Η ΠΑΕ Άρης ζήτησε 2.500 εισιτήρια για το ματς των δύο ομάδων στην Τούμπα για την 5η αγωνιστική, με τους «ασπρόμαυρους» να απαντούν θετικά σε περίπτωση που ανταποδώσουν τη φιλοξενία.


Οι «κίτρινοι» φιλοξενούνται στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, για το ματς της 5ης αγωνιστικής, και ζήτησαν από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ εισιτήρια για τους φίλους της ομάδας. Συνολικά, πρότειναν στον Δικέφαλο να τους παραχωρήσει 2.500 εισιτήρια.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την πλευρά της εμφανίζεται θετική στο αίτημα του Άρη, ωστόσο θέτει μια βασική προϋπόθεση: Στο ματς του δεύτερου γύρου μεταξύ των δύο ομάδων στο Κλεάνθης Βικελίδης, ο Άρης να ανταποδώσει παραχωρώντας επίσης 2.500 εισιτήρια σε οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Το ζήτημα αναμένεται να ξεκαθαριστεί, θετικά ή αρνητικά, ανάλογα με την απάντηση που θα δώσει η ΠΑΕ Άρης στην προϋπόθεση που θέτει ο ΠΑΟΚ.

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί και μια σημαντική λεπτομέρεια, καθώς ακόμα κι αν τα βρουν οι δυο ΠΑΕ, πράγμα δύσκολο, η Αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης δύσκολα θα συναινέσει στην εκατέρωθεν μετακίνηση οπαδών για ευνόητους λόγους. Επομένως, το πιο πιθανό σενάριο παραμένει και φέτος τα ντέρμπι να γίνουν με κόσμο μόνο της γηπεδούχου ομάδας στις κερκίδες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου