Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

"Μέσα" οι Κόλιμον - Τσέις


Με Κόλιμον-Τσέις ο ΑΡΗΣ κόντρα σε Φιλαθλητικό
Με δύο Αμερικανούς και συγκεκριμένα τους Κλιφ Κόλιμον και Τσέις Σάιμον αναμένεται να παραταχθεί ο ΑΡΗΣ στον πρώτο του επίσημο αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος στην Αθήνα με αντίπαλο τον Φιλαθλητικό, μιας και οι "κίτρινοι" πήραν το δελτίο του πρώτου και αναμένουν σήμερα Δευτέρα (17/9) και του δεύτερου.


Οι διοικούντες του ΑΡΗ σε συνεργασία με την ΕΟΚ κατάφεραν να βρουν λύση όσον αφορά το αίτημα αναστολής της απαγόρευσης μεταγραφών από την FIBA και έτσι από την Παρασκευή έχουν στην κατοχή τους το δελτίο του Κλιφ Κόλιμον ενώ σήμερα αναμένεται να εκδοθεί και αυτό του Τσέις Σάιμον. Έτσι οι δύο Αμερικανοί αναμένεται να κάνουν ντεμπούτο κόντρα στον Φιλαθλητικό για το Κύπελλο Ελλάδος ενώ θα ανακοινωθεί η συμφωνία τους και από την ΚΑΕ. Την Τρίτη επίσης αναμένεται να εκδοθεί και το δελτίο του Όριον Αούτερμπριτζ ο οποίος όμως λόγω τραυματισμού δεν θα παίξει πιθανότατα την ίδια ημέρα κόντρα στην αθηναική ομάδα. 

Οι ευχάριστες αυτές εξελίξεις στο θέμα των δελτίων  των Αμερικανών σίγουρα χαροποίησε άπαντες στον ΑΡΗ ενώ θεωρείται μία επιτυχία της διοίκησης Αρβανίτη. Η FIBA όπως φαίνεται έδωσε την δίμηνη αναστολή που ζήτησε ο ΑΡΗΣ, με την παρέμβαση της ΕΟΚ υπέρ των θέσεων των "κιτρίνων" να είναι καταλυτική, και έτσι οι Αμερικανοί θα έχουν το δικαίωμα να παίξουν ενώ υπάρχει και το περιθώριο των  60 ημερών για να υπάρχουν συμφωνίες και με παίκτες στους οποίους οφείλονται χρήματα και έχουν δικαιωθεί όπως ο Γάιος Σκορδίλης. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου