Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Σε ρυθμούς ντέρμπι η ομάδα...



Ο Άρης κινείται στους ρυθμούς του δεύτερου εκτός έδρας ντέρμπι της φετινής περιόδου. Μετά την ΑΕΚ, ακόμη ένας… δικέφαλος θα βρεθεί στο δρόμο του, ο ΠΑΟΚ και οι κίτρινοι δεν κρύβουν την αποφασιστικότητά τους για το θετικό αποτέλεσμα.

Η πρώτη νίκη της περιόδου κόντρα στην Κέρκυρα, το γεγονός ότι ο Άρης, η νέα ομάδα που ρίχθηκε φέτος στην πιο δύσκολη και περίεργη αποστολή των τελευταίων χρόνων προσπαθεί να βρει τα πατήματά της, δείχνοντας κάποια θετικά σημάδια έχει «φτιάξει» το κλίμα.

Ο Μάκης Κατσαβάκης μετά τον αγώνα με την Κέρκυρα μιλώντας στους παίκτες μοίρασε αρκετά «μπράβο», έχοντας παραδεχθεί: «Η ομάδα αρχίζει να βρίσκει σιγά-σιγά ρυθμό. Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στα επιθυμητά επίπεδα, χρειάζεται δουλειά, αλλά κάθε μέρα που περνάει δείχνουμε καλύτερο πρόσωπο».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του τόνισε ότι: «Ήσασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο σας και καταφέρατε να πάρετε μια δίκαιη νίκη, που μας ανεβάζει βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με την ίδια συνέπεια. Σας πιστεύω απόλυτα, μπορούμε να τα καταφέρουμε» υπογράμμισε…

Ο προπονητής των κίτρινων έστειλε το μήνυμα για την αποστολή της ομάδας στην Τούμπα: «Ανεξαρτήτου θέσης και προβλημάτων, στα ντέρμπι αυτά υπάρχουν πολλοί λόγοι για να πάρεις τη νίκη. Εμείς θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».


Την ίδια ώρα, οι ποδοσφαιριστές του Άρη με το ξεκίνημα της προετοιμασίας δείχνουν «φτιαγμένοι» ψυχολογικά για το ντέρμπι της Τούμπας. Γνωρίζουν ότι είναι μια αγωνιστική πρόκληση, έχουν τη θέληση και τη δίψα να ανταποκριθούν και είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για το θετικό αποτέλεσμα.

Το θετικό για την ομάδα, περιέχεται στα λόγια του Μάκη Κατσαβάκη στο PRESSARIS. «Την Κυριακή πήραμε μια νίκη που την χρειαζόμασταν για πολλούς λόγους. Το ευχάριστο είναι ότι οι τρεις ξένοι μας ανεβάζουν κι αυτοί ρυθμούς και βοηθούν σημαντικά την ομάδα. Το θετικό είναι πως έχει βελτιωθεί η ψυχολογία όλων. Κυρίως οι νεαροί αποκτούν αυτοπεποίθηση και σιγουριά στα πόδια τους». Η συνέχεια στο… γήπεδο!


Πηγή: pressaris

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου