Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

ΠΡΙΦΤΗΣ: "ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΙΚΗ"


Ο ΑΡΗΣ δε πρέπει να παρασυρθεί από τη μεγάλη νίκη που πέτυχε απόψε κόντρα στον Π.Α.Ο.Κ., αλλά να διατηρήσει την συγκέντρωσή του και στα επόμενα παιχνίδια, σύμφωνα με τον Δημήτρη Πρίφτη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας κόουτς στην Συνέντευξη Τύπου:

"Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη, ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι, είχε την ιδιαιτερότητα του ντέρμπι, αλλά εμείς πρέπει να μείνουμε στην ουσία που είναι δυο βαθμοί. Όλα κρίνονται στα πλέι οφς. Αυτή η νίκη μας δίνει ένα αβαντάζ για την τετράδα, αλλά το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο και θα πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι.

Θα συμφωνήσω με τον Τσούπκοβιτς, ξεκινήσαμε πολύ χαλαρά το παιχνίδι, δεν ήμασταν όσο μαχητικοί θα έπρεπε. Τα 12 επιθετικά ριμπάουντ που μαζέψαμε, τα μαζέψαμε όλα στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό είναι έναι ένας δείκτης. Το γεγονός ότι ευστοχήσαμε σε κρίσιμα σουτ σε καθοριστικά σημεία, έπαιξε τον ρόλο του. Αύριο ταξιδεύουμε, έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Νεπτούνας για το Eurocuop. Καλή συνέχεια στον Π.Α.Ο.Κ.".

Αν τον κάνει να αισθάνεται πιο άνετα η σημερινή νίκη:

"Να σας πως την αλήθεια με αγχώνει πάρα πολύ αυτή η νίκη, διότι το πιο δύσκολο στον αθλητισμό είναι να ελέγξεις τα συναισθήματά σου μετά από μεγάλες νίκες και να παραμείνεις προσγειωμένος. Ζητούμενο για εμάς, είναι να μην δώσουμε μεγαλύτερη σημασία σε αυτή τη νίκη που είναι δύο ακόμα βαθμοί. Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός μετά από μεγάλες νίκες υπάρχει σε όλες τις ομάδες. Το δύσκολο για μένα, είναι να συμμαζέψω το μυαλό των νέων παικτών".

Για την εμφάνιση του Τσούπκοβιτς:

"Η εμφάνιση του Τσούπκοβιτς, αποδεικνύει πως όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι. Ο Τσούπκοβιτς έχει σωστή νοοτροπία, είναι σωστά προπονημένος και μάλιστα σήμερα ήταν και αποτελεσματικός. Δικαιώνει την δικιά του προσπάθεια".


Πηγή: allaboutaris

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου