Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Η φανέλα με το νούμερο 9...AGANZO D.




Η συνολική εικόνα του ΑΡΗ στο ΟΑΚΑ ήταν θετικότατη. Ομάδα με αρχή και τέλος στο παιχνίδι της, με ποδοσφαιριστές που είχαν συγκεκριμένους ρόλους στο χορτάρι, με αλληλοκαλύψεις, με ελαχιστοποίηση στα λάθη τους και το κυριότερο με πολύ ΠΑΘΟΣ. Μια λέξη αρκετά άγνωστη σε προηγούμενα παιχνίδια.

Σε όλα τα παραπάνω σαφώς και έπαιξε καθαριστικό ρόλο η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τους Πασιαλή-Μπουγιουκλή. Οι δύο προπονητές εκτός του ότι ανέβασαν την ψυχολογία και το ηθικό των ποδοσφαιριστών έστησαν άψογα την ομάδα για την δύσκολη αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ. «Κλείδωσαν» τα δυνατά επιθετικά χαρτιά του αντιπάλου, έπαιξαν έξυπνα στην κόντρα  και το κυριότερο είναι πως έστειλαν δεκάδες ενθαρρυντικά μηνύματα ενόψει της συνέχειας.

Αυτός που δεν είχε τεράστια διαφορά με τα προηγούμενα ματς ήταν ο Νταβίντ Αγκάνθο. Ο Ισπανός επιθετικός για ακόμη μία φορά ήταν εξαιρετικός.

Μπορεί να μην πέτυχε το τέταρτό του γκολ με την φανέλα του ΑΡΗ ωστόσο συμμετείχε ενεργά στο γκολ της ισοφάρισης καθώς ξεκλείδωσε την άμυνα του Παναθηναϊκού και σε όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου για την «πράσινη» άμυνα.

Κέρδισε δεκάδες προσωπικές μονομαχίες, κρατούσε μπάλα όποτε χρειαζόταν η ομάδα ανάσες και άνοιγε διαδρόμους για Γιαννιώτα, Καζναφέρη. Λίγο έλειψε να πετύχει και ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ από τα 35 περίπου μέτρα αλλά ο Καρνέζης δεν πιάστηκε στον ύπνο.

Όταν ο Ισπανός έχει κέφια δεινοπαθεί η αντίπαλη άμυνα. Όταν θα έχει σημαντική βοήθεια από τους υπόλοιπους μεσοεπιθετικούς της ομάδας θα έρθουν περισσότερα γκολ και καλύτερα αποτελέσματα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου