Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Άρχισε η προπονητολογία...


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Άρη μετά την παραίτηση του Μάκη Κατσαβάκη. 

Το όνομα του Γιάννη Αναστασίου επανήλθε στο προσκήνιο, αλλά εμφανίζεται διστακτικός. Πάντως, σε καμία περίπτωση δεν είναι αρνητικός στο να αναλάβει με συνεργάτη τον Δημήτρη Μπουγιουκλή και τεχνικό διευθυντή τον Νταμπίζα.

Εκτός από τον Αναστασίου, που όπως αναφέρθηκε είναι διστακτικός, υπάρχει και η σκέψη για τον Ζόρζε Κόστα. Ο 41χρονος Πορτογάλος τεχνικός, που οδήγησε πέρσι την ρουμάνικη Κλουζ στο Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται ψηλά στη λίστα της κίτρινης ΠΑΕ και θα γίνουν επαφές μαζί του. Εκτός από την Κλουζ, ο Κόστα διετέλεσε προπονητής της Μπράγκα, της Ολανένσε και της Ακαντέμικ. Ως ποδοσφαιριστής ήταν ο φυσικός ηγέτης της Πόρτο, της οποία της φανέλα φόρεσε για 15 ολόκληρα χρόνια, ενώ υπήρξε φυσικά διεθνής με την εθνική Πορτογαλίας. Φυσικά, ο Ζόρζε Κόστα έχει υψηλό κασέ.

Τις τελευταίες ώρες ακούγεται και το όνομα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο 44χρονος προπονητής τον Μάιο του 2011 ανέλαβε την Ξάνθη. Στον πάγκο της θρακικής ομάδας έκατσε μέχρι πρόσφατα καθώς παραιτήθηκε μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 0-3 την 4η αγωνιστική, δηλώντας ότι: «Επειδή αγαπάω αυτή την ομάδα, με την παραίτησή μου, είναι ότι καλύτερο μπορώ να κάνω αυτή τη στιγμή».

Η περίπτωση του Ουζουνίδη απασχολεί και αυτή τους κίτρινους, οι οποίοι ζυγίζουν όλα τα δεδομένα πριν πάρουν τις οριστικές τους αποφάσεις.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου