Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Σκέφτονται Όγιος !



Από σήμερα στον Άρη αναμένεται να προχωρήσουν πιο δυναμικά για την απόκτηση του νέου τεχνικού της ομάδας,

Οι «κίτρινοι» έχουν λίγα χρήματα για να δελεάσουν έναν προπονητή, ζητώντας από τον ίδιο να γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, να μπορεί να δουλέψει με νέα παιδιά, να μπορεί να προσαρμοστεί άμεσα στη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί. Τα ονόματα που είναι αυτήν τη στιγμή στο τραπέζι είναι των: Γκιγέρμο Όγιος, Μαρίνου Ουζουνίδη, Γιάννη Αναστασίου και Ζόρζε Κόστα.

Σε ότι αφορά τον Όγιος επισημάναμε από την πρώτη στιγμή ότι υπάρχουν αρκετές δυσκολίες μια και αυτή την εποχή βρίσκεται στην Κολομβία, καθοδηγώντας την Ονσε Κάλδας, έχοντας μάλιστα υπογράψει επέκταση της συνεργασίας έως το 2016. Επαναλαμβάνουμε ότι μέσα στη διοικούσα επιτροπή των κιτρίνων, χαίρει της εκτίμησης από το προηγούμενο πέρασμά του από τον Άρη, έχει έρεισμα στον κόσμο, του αρέσει να δουλεύει με νέα παιδιά, όμως τα εμπόδια είναι σημαντικά.

Το θέμα του Όγιος, όπως και των άλλων περιπτώσεων -των Ουζουνίδη,  Αναστασίου, Ζόρζε Κόστα- θα μπουν από σήμερα στο τραπέζι ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά, πριν γίνουν οι τελικές κινήσεις. Η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει μια σχετική άνεση κινήσεων στους ανθρώπους της διοίκησης, αλλά η τελική επιλογή πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατόν για να προλάβει ο νέος τεχνικός να μπει στο κλίμα της ομάδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου