Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Ακόμα για τους Αρειανούς μιλούν στο Μάντσεστερ !


Ακόμα δεν έχουν ξεχάσει στην Μάντσεστερ Σίτι την προ διετίας... εκστρατεία των οπαδών του Άρη και μετά το παιχνίδι της Τετάρτης με την Ντόρτμουντ, έκαναν σχετική αναφορά στο twitter.


Η ιστορική εκδρομή τω οπαδών του Άρη στο «Έτιχαντ» για το παιχνίδι με την Σίτι πριν από δύο περίπου χρόνια, φαίνεται ότι δεν έχει σβηστεί από την μνήμη των «Πολιτών». Περισσότεροι από 5.000 οπαδοί των «κιτρίνων» άλλωστε είχαν βρεθεί στο Μάντσεστερ εκείνο το βράδυ, δημιουργώντας μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Στο χθεσινό μάλιστα παιχνίδι των πρωταθλητών Αγγλίας με την Ντόρτμουντ, όπου οι Γερμανοί οπαδοί έδωσαν δυναμικό παρών στο «Έτιχαν», δεν ξέχασαν στην Σίτι τον Άρη.

Συγκεκριμένα στον επίσημο λογαριασμό του συλλόγου στο twitter, εγκωμιάστηκε η φανταστική -όπως την χαρακτήρισαν- παρουσία των φίλων της Μπορούσια, αλλά έγινε αναφορά και σε εκείνους του Άρη, οι οποίοι και κατατάχθηκαν στους κορυφαίους που έχουν περάσει από το γήπεδο.

«Μία ειδική μνεία στους φίλους της Ντόρτμουντ, που ήταν όλοι τους φανταστικοί. Ανταγωνίζονται εκείνους της Πόζναν και του Άρη, που εντάσσονται στους κορυφαίους που έχουν περάσει από το 'Ετιχαντ», ήταν το σχόλιο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου