Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

David Aganzo Style !!!




Όπως φαίνεται το "ηλεκτροσόκ" με την απομάκρυνση του Μάκη Κατσαβάκη λειτούργησε ευεργετικά στον Άρη, με τους κίτρινους της Θεσσαλονίκης να παραμένουν αήττητοι τις τελευταίες δυο αγωνιστικές, απέναντι σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Πρωταγωνιστής σε αυτά τα δυο παιχνίδια ήταν ο Ισπανός άσος Νταβίδ Αγκάνθο, ο οποίος έχει πετύχει ένα γκολ, έχει μοιράσει μία ασίστ, κι έχει συμμετοχή στο γκολ της ισοφάρισης στο ΟΑΚΑ.


Όλα αυτά για έναν ποδοσφαιριστή που ήρθε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή των μεταγραφών του Σεπτεμβρίου στον Άρη και ήδη μετρά τέσσερα γκολ και μία ασίστ σε έξι συμμετοχές!

Με λίγα λόγια έχει χαρίσει πέντε από τους εννέα βαθμούς του Άρη στο πρωτάθλημα, κι αν είχε έρθει νωρίτερα, ίσως η ομάδα της Θεσσαλονίκης τα να πήγαινε ακόμα καλύτερα.

Αποκορύφωμα όλων αυτών το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό, με τον Αγκάνθο να βγάζει καταπληκτική ασίστ στο 1-0 και να πετυχαίνει ένα έξυπνο γκολ προς το τέλος του αγώνα.

Εκείνο που κρατάμε εμείς βέβαια από το συγκεκριμένο ματς, είναι τον πανηγυρισμό των παικτών του Άρη στο 1-0, όπου μιμήθηκαν τον Νοτιοκορεάτη περφόρμερ Park Jae-sang ή αλλιώς Psy στο γνωστό σε όλους πλέον Gangnam Style.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου