Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Τί είπε ο Γουάϊτ για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ



Ο Αμερικανός φόργουορντ του ΑΡΗ γνωρίζει καλά πόσο σημαντική είναι η νίκη στο ντέρμπι του Σαββάτου για τον κόσμο της ομάδας και δηλώνει ενθουσιασμένος που θα ζήσει ως παίκτης μία τέτοια εμπειρία.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Οκάρο Ουάιτ:

Για τον αγώνα με την Μπουντούτσνοστ:“Ήταν καλό που παίξαμε ξανά στην έδρα μας και πήραμε την πρώτη μας νίκη στο Eurocup. Επίσης είναι θετικό ότι και ο επόμενος αγώνας θα είναι στην έδρα μας, δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψουμε και θα έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε κατάλληλα γι' αυτόν”.

Για την ατομική και ομαδική εμφάνιση στον αγώνα της Τετάρτης: “Έπαιξα καλά και θα μπορούσα να παίξω ακόμα καλύτερα. Αστόχησα σε κάποια ελεύθερα τρίποντα και γι' αυτό θα προπονηθώ ατομικά ώστε να βελτιωθώ. Νομίζω ότι βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο ως ομάδα, βρισκόμαστε περισσότερο μεταξύ μας. Δεν έχουμε παίξει ακόμα το καλύτερό μας παιχνίδι, θα μπορούσαμε και με την Μπουντούτσνοστ να παίξουμε καλύτερα κι αυτό το αισθανθήκαμε όλοι οι παίκτες. Ωστόσο, πλησιάζουμε όλο και περισσότερο σε αυτό που θέλουμε να παίξουμε και βελτιωνόμαστε συνεχώς”.

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ:“Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Ο προπονητής κάνει ότι μπορεί στα αποδυτήρια ώστε να μας κρατήσει συγκεντρωμένους αλλά όσο πλησιάζουμε σε ένα παιχνίδι σαν κι αυτό, υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μπορούν να σου αποσπάσουν την προσοχή. Για παίκτες σαν κι εμένα και τον Τζερέλ (σ.σ. ΜακΝίλ) που δεν έχουμε παίξει στην Ελλάδα είναι το πρώτο μας ντέρμπι, δεν έχουμε ζήσει κάτι ανάλογο. Πρόκειται για ένα κλασικό ντέρμπι, ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη και είναι εύκολο να χάσεις την συγκέντρωσή σου. Αυτό που θέλουμε είναι να μην αποσπαστεί η προσοχή μας από τον κόσμο μας και από οτιδήποτε συμβεί σε αυτόν τον αγώνα. Χρειάζεται να παίξουμε ως ομάδα για να πάρουμε τη νίκη το Σάββατο”.

Για το που πιστεύει ότι θα κριθεί το ντέρμπι:“Το σημείο κλειδί θα είναι η προετοιμασία της ομάδας. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα, νίκη ή ήττα, θα κριθεί πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι. Η προετοιμασία είναι πολύ σημαντική, η ανάλυση του αντιπάλου και του τρόπου που αγωνίζεται στο βίντεο θα μας βοηθήσουν ώστε να δούμε ποια είναι τα δυνατά και αδύνατα σημεία του. Η προετοιμασία θα παίξει τον μεγαλύτερο ρόλο σε αυτό το ντέρμπι”.

Για το αν του έχουν μιλήσει οι φίλαθλοι του ΑΡΗ που τον συναντούν για αυτό το ντέρμπι: “Από τη στιγμή που ήρθα. Έφτασα στο αεροδρόμιο όπου με περίμεναν φίλαθλοι του ΑΡΗ και το πρώτο πράγμα που άκουσα ήταν ότι πρέπει να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ. Έχω καταλάβει τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι και η νίκη για τον κόσμο μας κι αυτό είναι κάτι που κάθε παίκτης θέλει να ζήσει, είμαι ενθουσιασμένος που θα ζήσω σαν παίκτης ένα ντέρμπι σαν κι αυτό”.




Πηγή: allaboutaris.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου