Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Φοράει τα "ευρωπαϊκά" του σήμερα ο ΑΡΗΣ!




Σήμερα στις 19:00 (ΕΡΤ3) ο αγώνας με τη Μπούντουσνοστ.

1352 ημέρες πέρασαν από τον τελευταίο ευρωπαϊκό αγώνα του ΑΡΗ. Στις 31 Ιανουαρίου 2012 οι κίτρινοι είχαν επιβληθεί στην φάση LAST 16 της Βιλερμπάν στο Αλεξάνδρειο με σκορ 77-60. Αυτή είναι η τελευταία ευρωπαϊκή νίκη του Άρη.

Με πολύ καλή ψυχολογία μετά την 40άρα στον Αρκαδικό, οι «κίτρινοι» καλούνται σήμερα να ρεφάρουν απέναντι στους Μαυροβούνιους για την ήττα στην Τραπεζούντα και να πάρουν την πρώτη τους νίκη στην φετινή διοργάνωση.

Ανεβασμένος και με την δύναμη της έδρας

Στον ΑΡΗ δεν νιώθουν ότι παίζουν με την πλάτη στον τοίχο, σίγουρα όμως γνωρίζουν ότι ενδεχόμενη ήττα σήμερα, θα δυσκολέψει αρκετά το έργο της ομάδας για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Το θετικό είναι ότι προέρχεται από ένα καλό αποτέλεσμα για το πρωτάθλημα και ποντάρει πολλά στην έδρα της και συγκεκριμένα στην παρουσία του κόσμου, ο οποίος πάντα στο Παλέ παίζει σημαντικό ρόλο. Αγωνιστικά, ο Δημήτρης Πρίφτης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα.

Φορμαρισμένοι για το «2 στα 2»

Στην αντίπερα όχθη, η Μπούντουσνοστ προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες, απέναντι σε Μπάνβιτ και Τσεντεβίτα. Η ομάδα του Ιβάν Γιόβοβιτς ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη χωρίς απουσίες και θα μπει στο παρκέ του Παλέ ποντάροντας στην εμπειρία των παικτών της, με τον Ομάρ Κουκ να αποτελεί τον ιθύνοντα νου των Μαυροβούνιων.



*Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται από τα εκδοτήρια του Αλεξανδρείου Μελάθρου.



Πηγή: pressaris.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου