Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Σκίμπε, ο νέος προπονητής της Εθνικής



Ο Γερμανός είναι ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός όπως επισημοποίησε η ΕΠΟ στο ΔΣ της. Η εθνική ομάδα έχει από σήμερα νέο προπονητή. Ο Μίκαελ Σκίμπε συμφώνησε σε όλα με την ΕΠΟ η οποία στο σημερινό ΔΣ της επικύρωσε το deal με τον Γερμανό που αναμένεται την προσεχή Τρίτη στην Ελλάδα για να παρουσιαστεί μια μέρα αργότερα από την Ομοσπονδία.

Το κόστος της συμφωνίας έκλεισε στα 560.000 ευρώ για διετές συμβόλαιο με τον Σκίμπε να δέχεται την τοποθέτηση Τσάνα στο τεχνικό τιμ, ενώ θα φέρει μαζί του και έναν δικό του βοηθό.

Στο συμβόλαιο του Σκίμπε υπάρχει μπόνους 500.000 ευρώ για πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας. Επιπλέον εγκρίθηκε ότι ο Κώστας Τσάνας θα εισπράττει 5.000 ευρώ το μήνα και ο βοηθός-συνεργάτης που θα έρθει μαζί με τον Γερμανό προπονητή θα έχει συμβόλαιο 70.000 ευρώ.

Το οικονομικό έπαιξε ρόλο στο να υπάρξει συμφωνία  ανάμεσα στις δύο πλευρές καθώς στην ΕΠΟ είχαν ταβάνι στην προσφορά τους. Δε θα ήταν υπερβολή να γράψουμε ότι ο Σκίμπε ήταν ο μόνος από τους υποψήφιους με τους οποίους μίλησε η Ομοσπονδία που δέχθηκε -ελέω και του υψηλού μπόνους που μπήκε στο συμβόλαιο- τον Τσάνα στο τεχνικό τιμ.



Πηγή: pressaris.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου