Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Τέρμα στα "όνειρα" των Αρειανών βάζει η ΚΑΕ!



Τις τελευταίες μέρες έχει ξεσπάσει μία...μεταγραφολογία για το μπάσκετ του ΑΡΗ, που όμως δεν έχει καμία βάση σύμφωνα με όσα μετέφερε πριν από λίγο επίσημα η ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ στην ερώτηση από την πλευρά του AllAboutARIS για τα μεταγραφικά σενάρια ήταν κατηγορηματική: "Δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα με Παπανικολάου, Αντεντοκούνμπο ή όποιον άλλον παίκτη την δεδομένη χρονική στιγμή". Την ίδια στιγμή η ίδια άποψη υπάρχει και για πιθανές αποχωρήσεις από το ρόστερ. Ειδικά μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ κυκλοφόρησαν ουκ ολίγα σενάρια για πιθανή αποχώρηση- αντικατάσταση του Τσούπκοβιτς ή άλλων παικτών. Και σε αυτό το κομμάτι όμως επίσημα χείλη της ΚΑΕ αναφέρουν ότι δεν υπάρχει θέμα.

Άλλωστε όπως σημείωσε το AllAboutARIS και κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας, ο Δημήτρης Πρίφτης πάντα στηρίζει τις επιλογές παικτών που κάνει με δεδομένο άλλωστε ότι αυτές δρομολογήθηκαν με συγκεκριμένους σκοπούς και ανάθεση ρόλων μέσα στην ομάδα.

Υπό αυτές τις συνθήκες και με δεδομένο ότι στον ΑΡΗ περιμένουν ακόμα καλύτερες εμφανίσεις στα επόμενα ματς δεν θα δρομολογηθούν αλλαγές στο ρόστερ είτε μιλάμε για προσθήκες, είτε μιλάμε για αποχωρήσεις.




Πηγή: allaboutaris.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου