Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Αναχώρησε η αποστολή του ΑΡΗ



Η αποστολή του ΑΡΗ βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη και το βράδυ θα ταξιδέψει για το Kazan, όπου την Τετάρτη (28/10) θα αντιμετωπίσει την Unics για την 3η αγωνιστική της πρώτης φάσης του Eurocup.

Στην αποστολή του ΑΡΗ συμπεριλήφθηκαν οι: Βασίλης Ξανθόπουλος, Μιχάλης Πελεκάνος, Slaven Cupkovic, Okaro White, Dominic Waters, Νίκος Δίπλαρος, Θόδωρος Ζάρας, Jamelle Hagins, Jake Cohen, Σπύρος Μούρτος, Βασίλης Σίμτσακ, Jerel McNeal.

Ο προπονητής του ΑΡΗ, Δημήτρης Πρίφτης, δήλωσε για την αναμέτρηση με την Unics Kazan: «Αφήνουμε πίσω μας τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και ετοιμαζόμαστε για ένα σκληρό παιχνίδι. Είναι σαφές ότι έχουμε πολύ δύσκολη αποστολή στη Ρωσία, αντιμετωπίζοντας ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Eurocup. Η Unics Kazan είναι ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας με πλούσιο ρόστερ και λύσεις σε κάθε θέση. Το έργο μας γίνεται ακόμα δυσκολότερο με δεδομένο το επίπονο ταξίδι στη Ρωσία», τόνισε ο κόουτς του ΑΡΗ και συνέχισε:

«Εμείς από την πλευρά μας θα παλέψουμε για να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε από αυτόν τον αγώνα. Παράλληλα, μέσα από τους διπλούς αγώνες, στοχεύουμε και στη βελτίωσή μας ως ομάδα. Θέλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί κόντρα στην Unics και για να το κάνουμε αυτό πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό και να περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την παραγωγικότητα του αντιπάλου».

Ο Μιχάλης Πελεκάνος από την πλευρά του δήλωσε: «Προερχόμαστε από τρεις σερί νίκες, δύο στο ελληνικό πρωτάθλημα επί των Αρκαδικού και ΠΑΟΚ και μία επί της Buducnost στη 2η αγωνιστική του Eurocup. Δείχνουμε πως έχουμε βρει ρυθμό και όσο περνάνε τα παιχνίδια θεωρώ πως συνεχώς θα βελτιωνόμαστε».

Όσο για τον αγώνα του Kazan: «Ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα με την Unics Kazan είναι εξαιρετικά μεγάλος. Πρόκειται για μια ομάδα με δυνατό και έμπειρο ρόστερ. Είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου και αυτό το δείχνουν και τα έως τώρα αποτελέσματά της. Το γεγονός ότι την αντιμετωπίζουμε στην έδρα της κάνει το έργο μας ακόμη πιο δύσκολο, ωστόσο, αυτό δε σημαίνει πως σκοπεύουμε να παραδοθούμε αμαχητί. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την έκπληξη».

* Περισσότερες φωτογραφίες από την αναχώρηση του ΑΡΗ από τη Θεσσαλονίκη και την άφιξη στην Κωνσταντινούπολη, στη σελίδα της Κ.Α.Ε. στο facebook.



Πηγή: arisbc.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου