Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Με...φόρα στο Λαύριο!



Από την άκρως χειμερινή Ρωσά, στην φθινοπωρινή Αθήνα. Ο ΑΡΗΣ αφήνει πίσω του την μεγάλη νίκη επί της Ούνιξ Καζάν και και στρέφει την προσοχή του στην σημερινή αναμέτρηση με το Λαύριο (17:00, Libero 107,4, NS2 HD). 

Με την ψυχολογία στα ύψη, έπειτα την επικράτηση επί των Ρώσων, η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη επιστρέφει στις εν Ελλάδει υποχρεώσεις της, με στόχο να διευρύνει το νικηφόρο σερί της σε Ελλάδα και Ευρώπη

Ο... διπλός αντίπαλος

Πέραν του Λαυρίου, ο ΑΡΗΣ είναι δεδομένο ότι θα βρει μπροστά του και την δικαιολογημένη κούραση από το ταξίδι στο Καζάν, το πιο μακρινό που είχε να κάνει φέτος. Το ευχάριστο για τον Πρίφτη είναι ότι όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι και με την ψυχολογία στα ύψη μετά το «διπλό» που πήραν στην Ρωσία μεσοβδόμαδα.

Με καλή ψυχολογία το Λαύριο

Η ομάδα των Αθηνών προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί της Κηφισιάς, η πρώτη της στην παρθενική συμμετοχή της στην Μπάσκετ Λιγκ. Με τον... γνώριμο Νίκο Μπάρλο στην σύνθεση του, το Λαύριο ως νεοφώτιστο παίζει με άγνοια κινδύνου απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως ο ΑΡΗΣ και σίγουρα θα ψάξει την έκπληξη απέναντι στους Θεσσαλονικείς.



Πηγή: allaboutaris.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου