Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

"Του χρόνου θα παίζουμε Ευρωλίγκα"!



Άκρως ενδιαφέροντα τα όσα ανέφερε ο Γιώργος Σφυρής στην εκπομπή «AllAbouARIS On Air», για την ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Για τον ΑΡΗ της εποχής Λάσκαρη και τα σχέδια του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ για το μέλλον της ομάδας, μίλησε στην εκπομπή «AllAboutARIS On Air» ο Γιώργος Σφυρής, λέγοντας μάλιστα ότι ο ΑΡΗΣ του χρόνου θα παίζει στην Ευρωλίγκα και ήδη κινούνται προς αυτή τη κατεύθυνση. 

Για τον Νίκο Λάσκαρη: «Είχε το DNA του ΑΡΗ μέσα του, το οποίο εκδηλώνεται. Αυτό που μας μετέδωσε όταν ήρθε, είναι ότι κάθε αγώνας είναι γιορτή. Μας έφερε κασκόλ. Αγόρασε ρούχα από τη μπουτίκ και μας είπε να βγούμε μαζί στο παρκέ. Όλα αυτά είναι πρωτόγνωρα. Έχει δώσει το είναι του και αυτό προσδοκά να εισπράξει. Όπως η συμπεριφορά των φιλάθλων, η οποία είναι άξια συγχαρητηρίων».

Για το Παλέ: «Το Παλέ για το ελληνικό μπάσκετ, είναι ό,τι είναι η Αγιά Σοφιά για τον Χριστιανισμό. Ο μπασκετικός αισθάνεται στο Παλέ ένα δέος, που δεν μπορεί να αισθανθεί σε κανένα άλλο γήπεδο στην Ελλάδα».

Για τις προθέσεις του Νίκου Λάσκαρη: «Ο κ. Λάσκαρης θα δώσει ό,τι έχει και δεν έχει για αυτή την ομάδα. Για αυτό έχει βάλει τον αδελφό του και τη γυναίκα του, να συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή που έχει ξεκινήσει στον ΑΡΗ. Ο Λάσκαρης ήρθε για να μείνει, να ριζώσει και να γίνει ένα με τον ΑΡΗ. Αρκεί όλοι οι άνθρωποι που αισθάνονται Αρειανοί να τον αγκαλιάσουν και να τον εμπιστευτούν. Χρειάζεται τη βοήθειά τους. 

Όταν είσαι αποφασισμένος να δώσεις το είναι σου σε κάτι, είσαι το ίδιο αποφασισμένος για να λύσεις και τα ζητήματα που υπάρχουν. Θα τακτοποιήσει όλες τις οφειλές της ομάδας, αθόρυβα. Δεν πρόκειται όμως κανένας να αμαυρώσει και να εκμεταλλευτεί το όνομα Λάσκαρης».

Για τα σχέδια των επόμενων ετών: «Ο ΑΡΗΣ του χρόνου θα παίζει Ευρωλίγκα. Προς αυτή τη κατεύθυνση κινούμαστε. Αυτό που θέλουμε όλοι να ζήσουμε, θα το ζήσουμε. Βέβαια θα έχουμε προβλήματα, ήττες. Όλοι είναι έτοιμοι για να διαχειριστούμε τέτοιες κρίσεις, αλλά έχουμε έτοιμες τις λύσεις. 

Για την διαιτησία του αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Μπορεί να μην έπαιξαν έδρα, αλλά είμαστε πολύ ανώτεροι και το αντιλαμβάνονται όλοι. Ο ΑΡΗΣ δεν θέλει σφυρίγματα, αλλά δικαιοσύνη.

Για το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός νέου γηπέδου: «Το συζητήσαμε, αλλά είπαμε ότι δε μπορείς να φύγεις από το ναό. Αυτά που βρίσκεις στο Παλέ, δε μπορείς να τα βρεις πουθενά αλλού. Είμαστε σε επαφές με το Υπουργείο και προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε ό,τι μπορούμε από ένα παλιό γήπεδο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου