Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Σε 38' "καθάρισε" τον Παοκ !!


Το αφεντικό της πόλης μίλησε!

Ο ΑΡΗΣ απέδειξε ποιο είναι το αφεντικό της πόλης και «πατώντας» με 0-3 σετ τον Π.Α.Ο.Κ. στην Πυλαία ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ.

Οι παίκτες του Γιώργου Γιάτση πραγματοποίησαν μια πολύ μεγάλη εμφάνιση και με την καθαρή νίκη που πήραν ανέβηκαν προσωρινά στην 3η θέση της βαθμολογίας, ενώ υποχρέωσαν τον «δικέφαλο» στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.

Στα του αγώνα, το ντέρμπι άρχισε από νωρίς, με το πρώτο σετ να είναι ιδιαίτερα αμφίρροπο από το ξεκίνημα του. Οι δύο «μονομάχοι» ήταν αρκετά κοντά στο σκορ, κάτι που αποδεικνύει και το γεγονός ότι κανένας δεν μπόρεσε να ξεφύγει με παραπάνω από δύο πόντους.

Όλα έδειχναν ότι το σετ θα κριθεί στις λεπτομέρειες, με τον ΑΡΗ να υπερτερεί εκεί και να κάνει το 0-1 με 23-25.

Το δεύτερο σετ ήταν παράσταση για έναν ρόλο, με τους παίκτες του Γιάτση να είναι καταιγιστικοί και παρασέρνοντας τον Π.Α.Ο.Κ. στο ξέφρενο ρυθμό τους, έφτασαν στο 0-2 με το επιβλητικό 18-25.

Το σύνολο του Μέλκα φάνηκε να αφυπνίζεται στο τρίτο σετ και να ψάχνει τον τρόπο να μειώσει στο σκορ, κάτι που μέχρι το 20-19 έδειχνε ότι μπορούσε να κάνει. Το πάθος όμως των «κίτρινων», τα ψυχικά τους αποθέματα αλλά και η δεδομένη εμπειρία τους μίλησε ξανά, ανατρέποντας έτσι τα δεδομένα και φτάνοντας στην κατάκτηση του σετ με 23-25.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου