Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Νέο πρωτάθλημα με συμμετοχή ΑΡΗ;;;

Για τη δημιουργία νέας λίγκας στην οποία θα συμμετάσχουν πολλές ομάδες μεταξύ των οποίων και ο ΑΡΗΣ μίλησε δημόσια σε τηλεοπτικό σταθμό ο Αλέξης Κούγιας.


Η δημιουργία μίας νέας λίγκας χωρίς τη συμμετοχής του Ολυμπιακού και κάποιων άλλων ομάδων έχει μπει ήδη στο μυαλό κάποιων ανθρώπων. Αυτό αποκάλυψε με δηλώσεις του σε περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας.

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «soccerplus.gr», που αναφέρει:

«Κεραυνός εν αιθρία ή, σχεδιασμός που τρέχει για κάμποσο καιρό και απλά σιγά σιγά τώρα βγαίνει στην επιφάνεια; Όπως και να έχει μετά τα όσα συζητήθηκαν στο ΔΣ του Παναθηναϊκού χθες και τις σκέψεις για προσπάθεια συνεννόησης με άλλα κλαμπ και στο φόντο την απόπειρα δημιουργίας νέας λίγκας, ήρθαν και οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια να βάλουν φωτιά στην ήδη έκρυθμη κατάσταση!

Ο γνωστός δικηγόρος και ισχυρός άνδρας της Παναχαϊκής μιλώντας χθες το βράδυ σε περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό αποκάλυψε ότι ήδη έχουν ξεκινήσει οι διεργασίες για τη δημιουργία νέου πρωταθλήματος στη θέση της Σούπερ Λίγκας στη σημερινή της μορφή!

Συγκεκριμένα ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε ότι έχουν αρχίσει οι διεργασίες για τη δημιουργία νέου πρωταθλήματος όπου θα συμμετάσχουν μεταξύ άλλων ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ, ο ΑΡΗΣ, η Παναχαϊκή, η Δόξας Δράμας, ο Ηρακλής, χωρίς την συμμετοχή του Ολυμπιακού και των άλλων ομάδων»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου