Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Χειρότερα γίνεται;;;;Μ' αυτόν τον ΑΡΗ όλα γίνονται!!!


Ο Άρης γνώρισε ταπεινωτική ήττα με σκορ 4-0 στο γήπεδο της Κομοτηνής από τον Πανθρακικό σε μια εφιαλτική βραδιά. Μια ήττα που του προκαλεί βαθμολογική ασφυξία, καθηλώνοντάς τον στις τελευταίες θέσεις, μετά από 12 αγωνιστικές στη Σούπερ λίγκα.

Ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα για τους κίτρινους και η πιο βαριά, σε μια από τις μελανές σελίδες της ιστορίας τους, η οποία προκαλεί έντονο προβληματισμό σε όλους.

Ο Άρης αιφνιδιάστηκε με ένα γρήγορο γκολ, μόλις στο 30ο δευτερόλεπτο, δεν μπόρεσε να συνέλθει μετά την 13λεπτη διακοπή του αγώνα λόγω της αλόγιστης χρήσης χημικών και δακρυγόνων από την αστυνομία και μέσα στα ήδη πολλά του προβλήματα, αναγκάστηκε να παίξει από το 36’ με δέκα παίκτες λόγω της υπερβολικά αυστηρής δεύτερης κίτρινης που δέχθηκε ο Γκέσιος.

Οι κίτρινοι έκαναν την χειρότερη φετινή τους εμφάνιση, παρουσίασαν έλλειμμα πάθους και αγωνιστικότητας και βρίσκονται στη μεγαλύτερη κρίση των τελευταίων χρόνων.

Ο Άρης κατέβηκε με τον Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια, Καζναφέρη και Μαργαρίτη στα άκρα της άμυνας και τους Παζαχαρία-Γιαννίτση στο κέντρο. Στα χαφ οι Κοέλιο, Παπαστεριανός και Οικονομόπουλος, αριστερά είναι ο Σουνάς, δεξιά ο Γκέσιος και στην κορυφή ο Αγκάνθο.

Μόνο που δέχθηκε τον απόλυτο αιφνιδιασμό. Πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό αγώνα, ο Παπαδόπουλος με προβολή έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ο Βελλίδης την έδιωξε πάνω από τη γραμμή, αλλά ο Σπάθας έδειξε σέντρα (1-0). Οριακή φάση.

Στο σημείο αυτό, ο αγώνας διακόπηκε για 13’(!), μια και είχε  δημιουργηθεί πρόβλημα από δακρυγόνα που έριξε αναίτια η αστυνομία, κατά την είσοδο των οπαδών του Άρη στον γήπεδο. Με εντολή του διαιτητή οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων αποχώρησαν, μέχρι να καθαρίσει η ατμόσφαιρα!

Με την επανέναρξη του αγώνα, ο Άρης προσπάθησε να ξεπεράσει την ψυχρολουσία και να «μπει και πάλι» στο παιχνίδι. Είχε μεν την κατοχή της μπάλας (43%-57%), αλλά επί της ουσίας δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Πανθρακικού, εκτός από ένα σουτ του Οικονομόπουλου. Αντίθετα οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 6’με τον Βαϊρουά.

Ο Άρης ήταν φανερά εκτός κλίματος αγώνα, χωρίς αρχή και τέλος στο παιχνίδι, με πολλά προβλήματα και έλλειψη ηθικού.

Στο 36’ ήρθαν τα πάνω-κάτω για τους κίτρινους, μια και ο Σπάθας με υπερβολικά αυστηρή κίτρινη κάρτα (η δεύτερη) απέβαλλε τον Γκέσιο, για χέρι σε… στημένο τείχος! Με δέκα παίκτες οι κίτρινοι όχι μόνο δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν, αλλά δέχθηκαν στο 44’και δεύτερο γκολ από τον Μπαϊκαρά (2-0). Το παιχνίδι κάπου εδώ «τελείωσε», μια και ήταν φανερό ότι ο Άρης (με εξαίρεση τον κόσμο που συνέχιζε να δίνει την δική του μάχη στις κερκίδες) δεν είχε ούτε τα αγωνιστικά, ούτε τα ψυχικά αποθέματα για να αντιδράσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο βρέθηκε νωρίς με την πλάτη στον τοίχο. Στο 54’ ο Παπαδόπουλος έκανε το 3-0. Στο επόμενο λεπτό ο Ψυχογιός πέρασε στην θέση του Οικονομόπουλου με τον Καζναφέρη να ανεβαίνει στα χαφ, ενώ επτά λεπτά μετά μπήκε και ο Κανούλας αντί του Αγκάνθο.

Ο Ισπανός δέχθηκε αρκετά χτυπήματα και σκληρά μαρκαρίσματα και ο πάγκος προτίμησε να τον «προστατεύσει» από έναν τραυματισμό ακόμη και μια κίτρινη κάρτα, μια και ήταν φανερά εκνευρισμένος.

Καμία, όμως, βελτίωση. Ο Άρης έδειξε να έχει… παραδοθεί στον αγωνιστικό χώρο. Στο 74’ο Λουσέρο με εξαιρετικό πλασέ το 4-0, ενώ στο 85’ ο Παπαδόπουλος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Κουτσόπουλος, Βαϊρουά (79’ Κυβελίδης), Καστσελάν, Λουσέρο, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης (13’ Μελίσσης, λ.τρ.42’ Μουνάφο), Μπαϊκαρά, Χρήστου, Λαδάκης, Σκλιοπίδης, Παπαδόπουλος.

ΑΡΗΣ: Βελλίδης, Καζναφέρης, Μαργαρίτης, Παπαζαχαρίας, Γιαννίτσης, Κοέλιο, Οικονομόπουλος (55’ Ψυχογιός), Παπαστεριανός, Σουνάς (79’ Ασλανίδης), Γκέσιος, Αγκάνθο (62’ Κανούλας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου