Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Προσπάθεια τόνωσης ηθικού από Αρβανίτη και Σαμολαδά



«Ντόπες» στους παίκτες από Λευτέρη Αρβανίτη και Γιώργο Σαμολαδά στην χθεισνή προπόνηση.


Το παρών στην χθεσινή προπόνηση του ΑΡΗ έδωσαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Λευτέρης Αρβανίτης και το μέλος της ΚΑΕ Γιάννης Σαμολαδάς. Σκοπός της παρουσίας τους ήταν να εμψυχώσουν τους παίκτες ενόψει του αποψινού ντέρμπι και φυσικά να τους ζητήσουν να τα δώσουν όλα για τη νίκη:

«Μην έρχεται καθόλου στο μυαλό σας τι έχει προηγηθεί στις προηγούμενες αγωνιστικές. Το παιχνίδι αυτής της εβδομάδας είναι εξαιρετικά κρίσιμο απ’ όλες τις απόψεις. Πιστεύουμε σε εσάς και θεωρούμε ότι θα ανατρέψετε την κατάσταση», τους είπαν αρχικά και συνέχισαν:

«Το παιχνίδι με τον Π.Α.Ο.Κ εκτός όλων των άλλων είναι πολύ σημαντικό και για άλλους λόγους. Δώστε τα όλα για τη νίκη και κυρίως δώστε χαρά στον κόσμο τον οποίο έχουμε πικράνει στο ξεκίνημα. Έχουμε  καλύτερη ομάδα και πρέπει να το αποδείξουμε στο παρκέ».

1 σχόλιο:

  1. Εντάξει το ότι αναλάβατε στα δύσκολα δεν το ξεχνάμε, αλλά να επιτίθεται κάποιος από την δοίκηση σε οπαδούς επειδή δεν ανεχόνται να τους κάνει κάποιος που τυγχάνει προπονητής στο ΑΡΗ να ξεχνάνε και τα ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ, δεν είναι σωστό. Προσέξτε καλά γιατί το κούνημα του δαχτύλου σε ανθρώπους που βρέξει χιονίσει είναι στο παλέ μπορεί να σας κατατάξει στην παρεούλα που πλέον αναθεματίζετε από όλο τον κόσμο. Και χτες κυριε της διοίκησης ήσασταν τυχερός που δεν το μυρίστηκε το περιστατικό σχεδόν κανένας... Το ότι επιμένετε να κρατάτε έναν επικύνδυνο στον πάγκο δεν είναι δικαίωμα σας...αίντε μη μας τρελένετε άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή