Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Σήμερα η συνέντευξη τύπου της ΚΑΕ



Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή συνέντευξη Τύπου της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, αφού ο Λευτέρης Αρβανίτης και οι συνεργάτες του θα δώσουν απαντήσεις σε κρίσιμα ζητήματα της ομάδας.

Οι τοποθετήσεις του προέδρου της ΚΑΕ θα βασιστούν κυρίως σε τρεις άξονες που είναι αλήθεια ότι ενδιαφέρον περισσότερο τον κόσμο της ομάδας. Εχουμε και λέμε:

1) Θα κάνει αναλυτική αναφορά στα χρέη της ΚΑΕ και σε τι βαθμό φετινά έσοδα έχουν ήδη διατεθεί για «παλιές αμαρτίες». Σύμφωνα με πληροφορίες, η  νυν διοίκηση έχει πληρώσει ένα ποσό που ξεπερνάει τις 700.000 ευρώ για υποχρεώσεις προηγούμενων χρήσεων.

2) Ασφαλώς και θα εξηγήσει τι δεν πήρε καλά στον αγωνιστικό σχεδιασμό του καλοκαιριού, με συνέπεια ο ΑΡΗΣ να έχει πραγματοποιήσει κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Ο κ. Αρβανίτης αναμένεται να ρίξει «φως» στην υπόθεση των Αμερικανών και γιατί ακριβώς δεν ξεπεράστηκε το πρόβλημα του απαγορευτικού της ΦΙΜΠΑ για μεταγραφές. Φταίει μόνο η ΕΟΚ και σε τι βαθμό; Υπήρχαν ή όχι παρεμβάσεις από άλλες ομάδες της Α1 και ποιες ήταν αυτές;

3) Ο κ. Αρβανίτης αναμένεται να μιλήσει και για τα οικονομικά δεδομένα της τρέχουσας σεζόν. Δεδομένου ότι τα έσοδα έχουν συρρικνωθεί δραματικά, ο πρόεδρος της ΚΑΕ θα ενημερώσει τον κόσμο για το πώς θα «βγει» η χρονιά, αφού δεν αποκλείεται στο τέλος να αφήσει κάποιο άνοιγμα.

Οι τοποθετήσεις της ΚΑΕ σήμερα αναμένονται με ενδιαφέρον από τον κόσμο, αφού υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να διευκρινιστούν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου