Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Στόχος το "διπλό" στη Πάτρα !


Αντίδραση και επιστροφή στις νίκες με καλή εμφάνιση, για να σβηστεί μια και καλή ότι συνέβη την περασμένη βδομάδα στο Αλεξάνδρειο. Αυτός είναι ο στόχος και το κίνητρο του Άρη στον σημερινό (19.00) αγώνα μέσα στην Πάτρα με τον Απόλλωνα.

Τα πράγματα είναι απλά. Ο Άρης έχει καλύτερο ρόστερ από τον Απόλλωνα, όμως βρίσκεται σε εκ διαμέτρου αντίθετο μομέντουμ. Προέρχεται από έναν αγώνα στον οποίο γνώρισε την συντριβή, ενώ ο Απόλλωνας προέρχεται από μια πολύ σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Κολοσσού.

Μεσοβδόμαδα ο αρχηγός των Πατρινών και πρώην παίκτης του Άρη, Νίκος Αργυρόπουλος προέβλεψε ότι οι κίτρινοι θα μπουν στο παιχνίδι έχοντας πληγωμένο εγωισμό. Αυτό ακριβώς θέλει να δει ο Βαγγέλης Αγγέλου από τους παίκτες του. Να βγάλουν στο γήπεδο την προσωπικότητά τους, να δείξουν ότι υπάρχουν τα ψυχικά και αγωνιστικά αποθέματα για να μείνει πίσω η ήττα από τον Πανιώνιο και να καλυφθεί άμεσα η εντός έδρας απώλεια, με μια νίκη μέσα σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της Α1.

Αγωνιστικά προβλήματα από τραυματισμούς ή απουσίες δεν υπάρχουν. Ο Αγγέλου περιμένει να δει διαφορετικό πρόσωπο από τους παίκτες του, περιμένει να δει τελείως διαφορετική εμφάνιση, που θα οδηγήσει στη νίκη, την οποία τόσο πολύ χρειάζεται η ομάδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου