Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Ετοιμάζεται αλλαγή προπονητή


Τρέχουν οι εξελίξεις στο θέμα του προπονητή. Η βαριά ήττα, η κακή εμφάνιση και η δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Άρης, έχουν πείσει τους ανθρώπους της διοίκησης ότι πρέπει να γίνει ένα ηλεκτροσόκ για να αναστραφεί η κατάσταση.

Και στην προκειμένη περίπτωση, είναι πεπεισμένοι οι άνθρωποι των κίτρινων ότι πρέπει να υπάρξει αλλαγή προπονητή στον πάγκο της ομάδας.

Ο Νίκος Πασιαλής είναι ψυχολογικό ράκος από τον τρόπο που εξελίχθηκε η σημερινή βραδιά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι σκέφτεται ακόμη και να παραιτηθεί θέλοντας να προκαλέσει ένα ηλεκτροσόκ στην ομάδα και όλα είναι ανοιχτά.

Την ίδια ώρα και ενώ η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη, τα μέλη της διοικούσας σκέφτονται κάθε δυνατή λύση που θα δώσει ώθηση στην ομάδα και θα αναστρέψει την αρνητική θέση της. Με άλλα λόγια δρομολογείται η αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας στον Άρη. Η αλλαγή πλεύσης στο θέμα προπονητή αυτή τη φορά πρέπει να θεωρείται δεδομένη, προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να ταρακουνήσουν τα «νερά» στο εσωτερικό της ομάδας.

Οι διοικούντες των κίτρινων θεωρούν ότι η προσφορά των Πασιαλή, Μπουγιουκλή είναι δεδομένη, αλλά η ομάδα χρειάζεται στην παρούσα φάση ένα ισχυρό σοκ. Με αυτό το σκεπτικό τρέχουν οι εξελίξεις. Ήδη θα μελετήσουν περιπτώσεις τεχνικών που μπορούν να έρθουν άμεσα. Το όνομα του Γιάννη Αναστασίου έρχεται και πάλι στην επιφάνεια. Όλα είναι ανοιχτά αυτήν τη στιγμή.

Χωρίς υπερβολή, ο Άρης, όπως όλα δείχνουν στον αγώνα με τον Ατρόμητο θα έχει νέο προπονητή!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου