Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Τυπική διαδικασία η συμφωνία ;



Εν αναμονή της τελικής συνάντησης, μοιάζει περισσότερο ως τυπική διαδικασία η υπόθεση του Αλεξανδρή.
Αγνωστο παραμένει αν η συνεδρίαση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ πραγματοποιηθεί μέσα στο σαββατοκύριακο ή αν θα μετατεθεί για την ερχόμενη εβδομάδα (λόγω του προσωπικού προβλήματος που αντιμετωπίζει ο Λευτέρης Αρβανίτης).
Αυτό σημαίνει ότι θα καθυστερήσει λίγο ακόμη να κριθεί οριστικά και το μέλλον του Βαγγέλη Αλεξανδρή στον πάγκο της ομάδας.
Πάντως, όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, υποστηρίζουν με βεβαιότητα ότι είναι τυπικό το ζήτημα. Ο,τι δηλαδή, οι δύο πλευρές θα δώσουν χέρια, όπως σας προϊδέασε από χθες το AllAboutARIS, γιατί αυτά που τους ενώνουν είναι περισσότερα από εκείνα που διαφωνούν. Εξάλλου, οι χθεσινές δηλώσεις του «τίγρη» σε αθηναϊκά ΜΜΕ έδειξαν εμμέσως πλην σαφώς ότι οδεύει προς συμφωνία με τη διοίκηση.
Ολες οι ενδείξεις συνηγορούν στο ότι ο Αλεξανδρής θα συνεχίσει στον πάγκο του ΑΡΗ για τα επόμενα δύο χρόνια, δεχόμενος κι αυτός μία μείωση στις αποδοχές του όπως όλοι στην ομάδα. Θα είναι μεγάλη έκπληξη αν συμβεί κάτι διαφορετικό, αν και οι πιθανότητες είναι από απειροελάχιστες ως μηδαμινές…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου