Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΚΜΑ και ΠΑΕ υπογράφουν!



Οι νομικοί των δύο πλευρών ρυθμίζουν σήμερα τις τελικές λεπτομέρειες του ιδιωτικού συμφωνητικού με τις ασφαλιστικές δικλίδες.

Μετά τις υπογραφές αναμένεται να ξεκινήσει η εισροή των ξένων κεφαλαίων.
Λεπτομέρειες απομένουν για να συνταχθεί το συμφωνητικό μεταξύ της «Κ.Μ.Α» και του προέδρου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θανάση Αθανασιάδη, προκειμένου να διασφαλιστεί η ΠΑΕ και ο μεγαλομέτοχος απέναντι στην δανειακή σύμβαση με τον Φερνάντο Πλα.
Οι νομικοί των δύο πλευρών έχουν καταλήξει στο πλαίσιο της συμφωνίας που προβλέπει τις απαραίτητες ασφαλιστικές δικλίδες και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι έτοιμο αύριο. Τότε, θα το υπογράψει και ο κ. Αθανασιάδης ώστε να επικυρωθεί και η τυπικά η δανειακή σύμβαση με τον κ. Πλα και να γίνει η εισροή των κεφαλαίων στα ταμεία της ΠΑΕ. Στην ουσία, είναι το τελευταίο στάδιο για να μπουν τα χρήματα στο σύλλογο και να αρχίσει η διοίκηση να κλείνει μία μία τις «τρύπες».
Προφορικά η «Κ.Μ.Α» και ο πρόεδρος της ΠΑΕ έχουν συμφωνήσει στους όρους που έθεσε η πρώτη και είναι γνωστοί πια. Απομένει η συμφωνία τους να επικυρωθεί με… υπογραφές για να «τρέξουν» οι εξελίξεις με μεγαλύτερη ταχύτητα…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου