Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Όλα για την άδεια!



Η υπόθεση αδειοδότηση μοιάζει να είναι πιο δύσκολη από ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί. Η απόκτηση του πιστοποιητικού συμμετοχής, με τα αυστηρά κριτήρια τα οποία υπάρχουν, θα αποτελέσει την πρώτη νίκη για μία δύσκολη και απαιτητική σεζόν.
Ελάχιστος χρόνος απομένει πλέον έως ότου ολοκληρωθεί η προθεσμία για να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες που διαπιστώθηκαν και να καταθέσει την έφεση. Οι περιπτώσεις που έχει να αντιμετωπίσει είναι συγκεκριμένες και απαιτούνται αρκετά χρήματα ώστε να κλείσει τα ανοιχτά ζητήματα. Στο βωμό της σκοπιμότητας κάποιοι είναι αποφασισμένοι να σφίξουν ακόμα περισσότερο τη θηλιά.

Για να ολοκληρωθεί με επιτυχία μία ακόμα μεγάλη μάχη, χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί ώστε να διακανονιστούν όλες οι οφειλές ώστε οι Κίτρινοι να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα από τις προσφυγές ενώπιον της δευτεροβάθμιας.

Ενισχυμένο αναμένεται να είναι και το πλάνο βιωσιμότητας το οποίο θα κατατεθεί ώστε να αποδεικνύεται η βεβαιότητα πως η επόμενη σεζόν θα κυλήσει ομαλά σε οικονομικό επίπεδο.

Εξάλλου η αισιοδοξία των διοικούντων την ΠΑΕ είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να καταγραφεί αφού η εμπιστοσύνη που έχουν στις κινήσεις που γίνονται δεν αποκλείεται να σταθεί ικανή για την πρώτη επιτυχία της νέας σεζόν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου