Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Πρωταθλητής Ελλάδας ο ΑΡΗΣ!


Νίκησε στο τελικό του πρωταθλήματος Κ17 το ΠΑΟΚ με 1-0, με γκολ του Βαλαή

Ο ΑΡΗΣ κατέκτησε απόλυτα δίκαια τον τίτλο του Πρωταθλητή στις ηλικίες Κ17 αφού νίκησε στον τελικό τον ΠΑΟΚ με 1-0. Η ομάδα του Τάσου Θέου ήταν καλύτερη από τον ΠΑΟΚ, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο αν και στο πρώτο μισό του αγώνα είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία με την σέντρα-σουτ του Ανδρεάδη στο δοκάρι στο 9΄. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΡΗΣ ήταν απόλυτος κυρίαρχος σκόραρε στο 50 με τον Βαλαή (πήρε το ριμπάουντ μετά από την κεφαλιά του Σουνά που απομάκρυνε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ) και το κράτησε ως το τέλος χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα, ενώ είχε και άλλες ευκαιρίες για γκολ.
Έτσι μετά την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Κ20, φέτος ο ΑΡΗΣ κατέκτησε και το πρωτάθλημα στις ηλικίες Κ17 με τον προπονητή της ομάδας Τάσο Θέο να το αφιερώνει με δάκρυα στα μάτια στον Στέφανο Γιώρη που δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας.
Οι παίκτες του ΑΡΗ σήκωσαν το κύπελλο στον ουρανό της Τρίπολης και αποθεώθηκαν από τους 100 περίπου οπαδούς τους, εκδρομείς του SUPER-3 από την Θεσσαλονίκη κι άλλες περιοχές της Ελλάδας που βρέθηκαν και σε αυτό το σημαντικό ματς στο πλευρό του Θεού του Πολέμου.


ΑΡΗΣ (Θέος): Μάντζαρης, Κιβρακίδης, Γραμπής, Μπιμπισίδης, Ανδρεάδης, Λεμονής (88’ Χατζηνικολάου), Αντωνιάδης, Βαλαής (74’ Πασχαλίδης), Ρότα (69’ Μαρινόπουλος), Σουνάς (90’+2’ Βασιλούδης), Ιγνατίδης (81’ Παπουτσής).

ΠΑΟΚ (Ζαζόπουλος):Στρέζος, Κωνσταντινίδης, Ποζατζίδης, Τσελεπίδης, Καραμπάς (79’ Τζεβελέκης), Ταουσιάνης, Τουμανίδης, Κουλούρης, Καρατζάογλου, Πόζογλου (65’ Σαββίδης).

Πηγή: arisfc.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου