Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Δηλώση νομικού εκπροσώπου του Κατίδη



Την Παρασκευή κατατέθηκαν στον λογαριασμό του (όπως και σε Γιαννιώτα, Διούδη) 1500 ευρώ που ήταν ακριβώς το ποσό που είχαν ζητήσει πριν φύγουν στην Δανία,
Είναι ξεκάθαρο ότι ορισμένοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση που επικρατεί στον ΑΡΗ. Φάνηκε ξεκάθαρα στην υπόθεση της προσφυγής του Σηφάκη, αλλά φαίνεται και στην περίπτωση του Κατίδη. Ο νομικός του κ. Χατζηιωάννου μίλησε στο Αθλητικό Μετρόπολις και είπε:
«Προβληματίστηκα πολύ πριν κάνουμε την προσφυγή και λόγω του νεαρού της ηλικίας δεν ήθελα να γίνει προσφυγή για να μην κάνει κακό στην καριέρα του. Αλλά επειδή έχει να πάρει πάρα πολλά και επειδή υπάρχει και το ηθικό μέρος της υπόθεσης έγινε αυτή η κίνηση. Ο ποδοσφαιριστής πήγε στη Δανία με την Εθνική με 15 ευρώ στην τσέπη του! Ζήτησε έστω 1000 ευρώ για να πάει στη Δανία και η ομάδα δεν του έδωσε ούτε 1 ευρώ. Ζήτησε ένα μέρος αυτών που δικαιούται, αλλά ο Άρης δεν του έδωσε σημασία. Έχει αναγκαστεί να ζητά δανεικά από τους συμπαίκτες του. Είμαι ανοικτός σε οποιαδήποτε διάψευση από την ΠΑΕ Άρης πάνω σε αυτό το θέμα».
Και φυσικά είναι ανοικτός ο κ. Χατζηιωάννου γιατί το AllAboutARIS επικοινώνησε με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ (κάτι που βέβαια δεν έκανε ο συνάδελφος που έδωσε τον λόγο στον κ. Χατζηιωάννου) οι οποίοι διέψευσαν τους ισχυρισμούς του.
Πιο συγκεκριμένα προκύπτει ότι στον λογαριασμό του ποδοσφαιριστή, όπως και των άλλων δυο παικτών που συμμετείχαν στην εθνική (Γιαννιώτας, Διούδης) μπήκαν την Παρασκευή από 1500 ευρώ στον καθένα.
Αυτό το ποσό ζήτησαν οι 3 παίκτες πριν φύγουν σε συνάντηση που είχαν με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Αθανασιάδη και τον τιμ μάνατζερ της ΠΑΕ Αγαπητό Αμπελά.
Είναι ψέματα λοιπόν ότι ο παίκτης ζήτησε 1000 ευρώ, αλλά ο ΑΡΗΣ δεν του έδωσε σημασία. Ο παίκτης ζήτησε 1000 ευρώ κατά δήλωση του νομικού του και ο ΑΡΗΣ έβαλε στον λογαριασμό του 1500 ευρώ και θα ήταν καλό ο κ. Χατζηιωάννου να ανακαλέσει ότι η ομάδα δεν του έδωσε ούτε ένα ευρώ.
Και βέβαια δεν χωρά καμία αμφιβολία για το συγκεκριμένο ρεπορτάζ γιατί τα χρήματα μπήκαν μέσω τραπέζης και φυσικά πιστώθηκαν στους λογαριασμούς των παικτών.
Είναι όμως απορίας άξιο το γεγονός να τα αναφέρει αυτά ο κ. Χατζηιωάννου. Γιατί πολύ απλά και οι τρεις ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν τηλεφωνικά από τον Αγαπητό Αμπελά ότι τα χρήματα που ζήτησαν μπήκαν στους λογαριασμούς τους. Άρα προφανώς κάτι άλλο συμβαίνει…?



Πηγή: allaboutaris.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου