Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Ύμνοι O.Νόρις για Γκάλη !



Το όνομα «Νίκος» προς τιμήν του μεγάλου Νίκου Γκάλη έδωσε στον γιο του ο παλιός παίκτης της Μπαρτσελόνα, Όντι Νόρις, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη του στο Sentragoal.gr.
Ο Νόρις, ο οποίος βρέθηκε πολλές φορές αντίπαλος με τον ΑΡΗ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια τον «γκάνγκστερ» χαρακτηρίζοντας τον ως πραγματικό φαινόμενο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις «μονομαχίες» ανάμεσα στον «Aυτοκράτορα». και την Μπαρτσελόνα.
Αναλυτικά τι δήλωσε ο Νόρις για τον Γκάλη και τον ΑΡΗ στο Sentragoal.gr:


«Τον ονόμασα (σ.σ. το γιο του) Νίκο από έναν πολύ-πολύ καλό παίκτη με τον οποίο έπαιξα πολλές φορές αντίπαλος και τον οποίο θαύμασα και εξακολουθώ να θαυμάζω. Τον Νίκο Γκάλη! Πάντα εντυπωσιαζόμουν από τον τρόπο που έπαιζε. Ήταν ο πιο κοντός παίκτης, αλλά με τη μεγαλύτερη καρδιά. Πραγματικό φαινόμενο! Αυτά που έκανε στο παρκέ ήταν απίστευτα. Δεν σου κρύβω ότι δεν θαύμαζα πολλούς παίκτες, αλλά ο Νίκος Γκάλης ήταν το κάτι άλλο. Παίξαμε πολλές φορές αντίπαλοι και ήταν μοναδική εμπειρία. Ξέρεις μερικές φορές σκόραρε μπροστά μου που ήμουν πολύ ψηλότερος και δεν το πίστευα! `Μα καλά, πως το έβαλε;` αναρωτιόμουν. Φοβερός!».

Όσο για τον γιο του; «Ο Νίκος λατρεύει το όνομά του! Εγώ του έχω πει: `Η ευθύνη του ονόματός σου είναι μεγάλη. Κουβαλάς το όνομα ενός εκπληκτικού παίκτη`. Έχουμε δει παρέα μερικά παιχνίδια του Γκάλη στο youtube, αλλά αυτό που του έχει μείνει είναι όταν μας είχε βάλει 45 πόντους στη Βαρκελώνη. Εκεί κατάλαβε καλά τι σημαίνει... Γκάλης! Μας κέρδισε μόνος του».




 

Από τις αναμετρήσεις ΑΡΗ-Μπαρτσελόνα, ο Νόρις δεν ήξερε τι να πρωτοθυμηθεί: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ ένα παιχνίδι που κερδίσαμε στον ΑΡΗ στη Θεσσαλονίκη. Ήταν η πρώτη τους ήττα ύστερα από πολλά χρόνια! Και το γεγονός αυτό έκανε τους οπαδούς έξαλλους! Έκαναν σαν τρελοί. Πέταγαν αναπτήρες, μπαταρίες και ό,τι μπορείς να βάλεις στο μυαλό σου, πριν καν τελειώσει ο αγώνας. Είχαμε διαφορά στο σκορ και ήταν σίγουρο ότι θα κερδίζαμε. Μάλιστα είδα να περνάει ξυστά από το κεφάλι μου η πλάτη μιας καρέκλας την οποία είχαν ξηλώσει από τις κερκίδες. Και το γεγονός αυτό μας ανάγκασε να τρέξουμε στα αποδυτήρια μαζί με τον Ουέιτερς και τον Σολοθάμπαλ την ώρα που παιζόταν ο αγώνας!!».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου