Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Οδεύει στο Μεξικό ο Καστίγιο



Μια ανάσα από την Πατσούκα αναφέρουν τα Μέσα του Μεξικού ότι βρίσκεται ο Νέρι Καστίγιο, με τον αδερφό και μάνατζέρ του να δηλώνει ότι μέσα στο επόμενο 48ωρο θα υπάρξουν εξελίξεις.


Συγκεκριμένα η εφημερίδα «La Aficion» έχει τίτλο στο ρεπορτάζ της για τον άσο του Άρη ότι: «Ο Νέρι με το ένα πόδι στην Πατσούκα». Το δημοσίευμα μάλιστα αναφέρει ότι: «Θέμα ωρών μπορεί να αποδειχθεί η επισημοποίηση της μεταγραφής τουΝέρι Καστίγιο στους «σκίουρους».
Στην συνέχεια μάλιστα φιλοξενούνται και δηλώσεις του Άλεξ Καστίγιο, αδερφού και μάνατζερ του παίκτη, ο οποίος υποστηρίζει πως: «Το πολύ σε 24 με 48 ώρες θα έχουμε κάτι συγκεκριμένο. Εγώ πάντα αναζητώ κάτι θετικό για έναν παίκτη, καταλαβαίνω την κατάσταση, αλλά η δουλειά μου είναι να φροντίσω το μέλλον του ποδοσφαιριστή. Το Μεξικό είναι πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση, είναι μια επιλογή την οποία αναλύουμε. Το μοναδικό πρόβλημα είναι ότι ο Νέρι έχει άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα του στην Ελλάδα, αυτό είναι ένα θέμα που έχουμε να λύσουμε».
Παράλληλα ο Άλεξ Καστίγιο αναφέρεται και στην επιθυμία του αδερφού του ν' αγωνιστεί στο Μεξικό, αφού αποτελεί ισχυρό κίνητρο για εκείνον η παρουσία του Ούγκο Σάντσες, στον πάγκο της Πατσούκα. Χαρακρητικά δηλώνει ότι: «Ο Νέρι γνωρίζει τον Ούγκο και αυτό του δίνει επιπλέον κίνητρο, αλλά το βασικό είναι ότι επιθυμεί να παίξει στο Μεξικό. Πρέπει να βρούμε μια λύση, έτσι ώστε όλοι να βγουν ικανοποιημένοι από αυτήν. Ψάχνουμε έναν τρόπο για να ωφεληθούν και οι τρεις πλευρές(ΑΡΗΣ, Καστίγιο, Πατσούκα). Γνωρίζουμε ότι δεν είναι εύκολο, επειδή ο παίκτης έχει συμβόλαιο. Καταλαβαίνουμε τη θέση της Πατσούκα και το ενδιαφέρον της, αλλά κάθε διαπραγμάτευση έχει τις δυσκολίες της».
Ενώ στο τέλος καταλήγει πως: «Εμείς δεν αναλύουμε μόνο την Πατσούκα ως ομάδα, αλλά και το να είναι ο ίδιος καλά, να είναι χαρούμενος. Ο Νέρι είναι καλά στην Ελλάδα. Οι λεπτομέρειες αυτές είναι εξωγηπεδικές πολλές φορές, σε κάποια σημεία έχει σημασία το οικονομικό σκέλος, αλλά δεν είναι εκείνο στο οποίο επικεντρωνόμαστε».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου