Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Για Ιγκουαΐν κινείται η Γιουβέντους


Σε συζητήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Γκονζάλο Ιγκουαΐν βρίσκεται η Γιουβέντους σύμφωνα με την "AS".
Οι "μπιανκονέρι" έχουν ως πρώτο στόχο την απόκτηση ενός επιθετικού που θα κάνει τη διαφορά και ο Αργεντινός είναι πολύ ψηλά στη λίστα του Αντόνιο Κόντε.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας ο Φάμπιο Παρατίτσι, αθλητικός διευθυντής των "μπιανκονέρι", ήταν την Πέμπτη (17/5) στη Μαδρίτη και ήρθε σε επαφή τόσο με τον πατέρα όσο και με τον αδερφό του Ιγκουαΐν. Στη συνάντηση των δύο πλευρών ο Παρατίτσι ξεκαθάρισε πως ο Ιγκουαΐν είναι προσωπική εισήγηση του Κόντε, αφήνοντας να εννοηθεί με αυτό τον τρόπο πως ο 24χρονος θα έχει εγγυημένο χρόνο συμμετοχής στην ιταλική ομάδα.
Συν τοις άλλοις, η πλευρά της Γιούβε ενημέρωσε τον Ιγκουαΐν πως είναι διατεθειμένη να του διπλασιάσει σχεδόν τις ετήσιες αποδοχές του. Αυτή τη στιγμή ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης αμείβεται με 3,8 εκατομμύρια, ενώ από το συμβόλαιο που του πρότεινε η Γιουβέντους τα κέρδη του παίκτη θα ανέρχονται στα 6 εκατομμύρια ετησίως!
Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει τονίσει κατηγορηματικά πως δεν υπάρχει περίπτωση πώλησης του Ιγκουαΐν, εκτός κι αν μία ομάδα κάνει πρόταση ισόποση της ρήτρας του παίκτη, ήτοι 150 εκατομμυρίων ευρώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου