Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Επιτέλους διοίκηση !



Με κάθε επισημότητα μπορεί να κινηθεί το νέο σχήμα της ΚΑΕ – Προσπάθειες για να κατατεθεί η εγγυητική επιστολή


Στα γραφεία της ΚΑΕ βρίσκονται πλέον όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα από το Πρωτοδικείο δίνοντας τη δυνατότητα στους Κίτρινους να διεκπεραιώνουν όλες τις ανοιχτές υποθέσεις. Παράλληλα με την απόκτηση του δικαιώματος εγγράφων είναι σε θέση να διευθετήσουν αρκετά ζητήματα.
Ήδη έχει ξεκινήσει η συλλογή εγγράφων για την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Το σημαντικότερο ζήτημα είναι η εγγυητική επιστολή την οποία έχουν δικαίωμα μέχρι τις 30.08 να την καταθέσουν, η οποία αναμένεται να είναι μεγαλύτερη της προηγούμενης.
Εξάλλου μέχρι το τέλος της εβδομάδας ξεκαθαρίζει και η υπόθεση του Αλεξανδρή. Πρόθεση και των δύο πλευρών είναι να συνεχίσουν τη συνεργασία τους αλλά σε συγκεκριμένο οικονομικό πλαίσιο, εξορθολογισμένο με την υπάρχουσα κατάσταση.

1 σχόλιο:

  1. ΩΡΑΙΑ ΜΑΓΚΕΣ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΑΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥ ΠΡΟΣΘΕΣΑΤΕ ΤΟΥΙΤΕΡ! ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΘΕΣΑΜΑ ΑΜΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΣ ΑΜΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΕΝΑ ΓΚΑΤΖΕΤ ΠΟΥ ΛΕΙ ΕΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ... ΤΟ ΓΚΑΤΖΕΤ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΤΕΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΥΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ Ε-ΜΑΙΛ ΤΟΥ!ΩΡΑΙΟ ΔΕ ΕΙΝΑΙ!ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΑΡΚΕΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ...ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΤΟ ΛΙΝΚ.ΟΚ?
    *ΜΗ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΣΟ ΑΧΡΩΜΟ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΠΩΣ ΓΡΗΓΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή