Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Πολύ κακός ο ΑΡΗΣ, αλλά πήρε τους 3 βαθμούς


Κακός, με τα αστέρια του να έχουν μπλοκαριστεί, απέναντι σε έναν πολύ πειθαρχημένο Καμπανιακό και όμως ο Άρης νίκησε. Πως τα κατάφερε; Υπήρξε αποτελεσματικός, έκανε την ανατροπή και αύξησε τη διαφορά από τους διώκτες του (9 βαθμοί από τη δεύτερη Δόξα Δράμας).


Επαναλαμβάνουμε, ο Άρης ήταν κακός. Δεν έπαιξε όπως σίγουρα μπορεί σε κανένα χρονικό σημείο το αγώνα και έδειξε πως πρέπει να βελτιωθεί οργανωτικά ιδιαίτερα όταν αντιμετωπίζει.

Ο Άρης ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του στο πρώτο ημίχρονο. Μπορεί να πραγματοποίησε τη χειρότερη εντός έδρας εμφάνισή του αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πουθενά.

Ο Κουντουράς εκτέλεσε το κόρνερ στο 11’, ο Σιδεράκης αιφνιδιάστηκε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Το 0-1 επηρέασε τους παίκτες του Άρη που αδυνατούσαν να βρουν τρόπο να απειλήσουν ενώ ο Καμπανιακός ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις.

Ακόμα και έτσι, όμως, οι κίτρινοι βρήκαν τον τρόπο να ισοφαρίσουν με τον καπνίδη να κάνει το 1-1 με προβολή μετά από σουτ του Ντούνη στο 43’. Πλέον οι γηπεδούχοι είχαν την άνεση να διεκδικήσουν την ανατροπή χωρίς μεγάλο άγχος.

Και αν το άγχος ήταν θεωρητικά λιγότερο, ο Άρης συνέχισε να προβληματίζει με την απόδοσή του. Στατικός, χωρίς την παραμικρή έμπνευση και τους Τάτο, Ντούνη, Πόι να είναι σε κάκιστη μέρα, δεν έβρισκε τρόπο να δημιουργήσει ευκαιρίες στα καρέ του Κηπουρού.

Τι χρειάστηκε; Να δείξουν την κλάση τους οι έμπειροι παίκτες του. Και το έκαναν στο 83’ όταν ο Κυβελίδης έβγαλε μια εξαιρετική σέντρα και ο Τάτος σκόραρε με κεφαλιά.

Έστω και δύσκολα ο Άρης πήρε τη νίκη και έφτασε στις 11 νίκες σε 12 αγώνες δείχνοντας πως η άνοδος είναι μόνο θέμα χρόνου…




Πηγή: metrosport

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου