Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ στο πλευρό του Κυζερίδη!


Οι προσφορές για την οικονομική ενίσχυση του Νίκου Κυζερίδη που δίνει τον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής του, στη Γερμανία, συνεχίζονται.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του πρώην προπονητή του Άρη, Εκτορ Ραούλ Κούπερ, και του μεταφραστή του, Αντώνη Σαριόγλου, να βάλουν το δικό τους «λιθαράκι» για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή των «κιτρίνων».

Ο νυν τεχνικός της Εθνικής Αιγύπτου πρόσφερε μια φανέλα της ομάδας υπογεγραμμένη από όλους τους διεθνείς και ο Αντώνης Σαριόγλου μία από τις μόλις 40 συλλεκτικές φόρμες του Άρη που βγήκαν μόνο για τα μέλη της αποστολής στον τελικό του 2010 κόντρα στον Παναθηναϊκό

Αναλυτικά:

«Η αλληλεγγύη και η συμπαράσταση στον Νίκο Κυζερίδη από την οικογένεια του Άρη –και όχι μόνο- συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Αυτή την φορά όμως η έκπληξη ήταν πιο μεγάλη αφού η φανέλα μας ήρθε από την Αφρική! Αποστολείς της, ο μεγάλος Αργεντίνος προπονητής του Άρη, Έκτορ Ραούλ Κούπερ και ο συνεργάτης του Αντώνης Σαριόγλου. Η φανέλα είναι της Εθνικής ομάδας της Αιγύπτου, υπογεγραμμένη από όλους τους παίχτες –στους οποίους εξήγησαν τον λόγο που την θέλουν και εκείνοι δέχθηκαν με χαρά να το κάνουν- και συνοδευόμενη με τις ευχές του Μίστερ προς τον Νίκο Κυζερίδη, μεταφερόμενες σε εμάς από τον Αντώνη Σαριόγλου, για ταχεία ανάρρωση στον κύριο Νίκο Κυζερίδη.

Μαζί με την φανέλα αυτή, επίσης για τον ίδιο σκοπό, ο Αντώνης Σαριόγλου μας παρέδωσε την συλλεκτική φόρμα της ομάδας (πάνω κάτω) από τον τελικό του ΟΑΚΑ το 2010 με αντίπαλο τον Παναθηναικό (είχαν βγει μόνο 40 κομμάτια ειδικά για το παιχνίδι αυτό και μόνο για τα μέλη της αποστολής). Ευχαριστούμε πολύ τον Έκτορ Κούπερ και φυσικά τον Αντώνη Σαριόγλου, χωρίς τον οποίο τίποτα από αυτά δεν θα είχε συμβεί».






Πηγή: metrosport.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου