Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Μεγάλο σκάνδαλο εις βάρος του ΑΡΗ!


Ο ΕΣΑΚΕ όρισε το ΠΑΟ-ΠΑΟΚ, στις 14 Δεκέμβρη, ενώ είχε ήδη οριστεί για την προηγούμενη ο ημιτελικός κυπέλλου που πάει στις 27-12 τρεις μέρες μετά το ΑΡΗΣ-ΟΣΦΠ!


Απίστευτες ενέργειες για να βολέψει το πρόγραμμα όπως ακριβώς θέλει ο Παναθηναϊκός, για να ξεκουραστεί μετά το ματς της Ευρωλίγκα

Μπορεί όλοι να ασχολούνται με την περίφημη ΕΠΟ και την Λίγκα στο ποδόσφαιρο, αλλά γίνονται φιλότιμες προσπάθειες από ΕΣΑΚΕ και ΕΟΚ να τους ξεπεράσουν. Πριν από λίγο ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε ότι το παιχνίδι που αναβλήθηκε ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί στις 14 Δεκέμβρη. Που το κακό; Μα την προηγούμενη μέρα ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΟΡΙΣΤΕΙ ο ημιτελικός κυπέλλου ΠΑΟ-ΑΡΗΣ που μετατίθεται για τις 27 Δεκέμβρη, την στιγμή που ήδη η ΕΟΚ μετέθεσε το ματς του ΠΑΟΚ με τον Φάρο για τις 28 Δεκέμβρη από τις 12 που είχε αρχικά οριστεί!

Είναι πραγματικά απίστευτο ότι από τις διαθέσιμες ημερομηνίες ο ΕΣΑΚΕ όρισε ματς πάνω στον ημιτελικό κυπέλλου γιατί προφανώς αγωνιστικά έτσι βολεύει τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι έχουν παιχνίδι στην Ευρωλίγκα στις 11 Δεκέμβρη και φυσικά προτιμούν να παίξουν ένα ξεκούραστο ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στις 14-12 από το να αγωνιστούν σε ημιτελικό με τον ΑΡΗ!

Την ίδια στιγμή ο ΑΡΗΣ παίζει στις 24 Δεκέμβρη με τον Ολυμπιακό, θα κάνει Χριστούγεννα στο γήπεδο και στις 27 στις 18:30 θα πάει ΟΑΚΑ!

Το ερώτημα φυσικά είναι απλό. Από την στιγμή που υπήρχαν διαθέσιμες οι ημερομηνίες 27 και 28 Δεκέμβρη γιατί δεν όρισαν εκεί το ματς ΠΑΟ-ΠΑΟΚ και προτίμησαν να μεταθέσουν τα ματς κυπέλλου και να φέρουν αυτή την αναστάτωση; Η ερώτηση είναι μάλλον ρητορική. Μία ακόμα ξεφτίλα, ένα ακόμα σκάνδαλο.




Πηγή: allaboutaris

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου