Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

ΑΡΗΣ παντός καιρού!


Τη δέκατη νίκη του σε έντεκα ματς πήρε ο Άρη που δείχνει ασταμάτητος στον πρώτο όμιλο.


Κόντρα στις «δύσκολες» καιρικές συνθήκες, οι κίτρινοι έφυγαν με σημαντικό διπλό από την Πτολεμαΐδα, επικρατώντας 2-1 του Εορδαϊκού και παραμένοντας στην κορυφή και στο +7 από τον δεύτερο Νέστο Χρυσούπολης.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλά την αναμέτρηση, ωστόσο στο 13′ οι Θεσσαλονικείς ανέλαβαν τα ηνία του ματς. Ο Τάτος με εκτέλεση πέναλτι (μετά από χέρι του Κλάζογλου) άνοιξε το σκορ για τον Άρη και τον έβαλε από νωρίς σε θέση οδηγού.

Ο Εορδαϊκός αντέδρασε και χρειάστηκε ο Σιδεράκης να κάνει μεγάλη επέμβαση για να κρατήσει το μηδέν στην άμυνά του. Οι φιλοξενούμενοι στο 35′ αναγκάστηκαν να μείνουν με δέκα παίκτες! Ο Καζναφέρης δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία και άφησε τον Άρη με αριθμητικό μειονέκτημα. Κι εκεί που θα μπορούσαν να μπουν δύσκολα για τους Θεσσαλονικείς, ήρθε ο Ντούνης στην εκπνοή του πρώτου μέρους με ωραίο σουτ να κάνει το 0-2.

Ο Εορδαϊκός δεν το έβαλε κάτω και με κεφαλιά του Μαυροματίδη στο 60′, μείωσε σε 1-2 και έδωσε εκ νέου ενδιαφέρον στον αγώνα. Ο Άρης δεν πατούσε ιδιαίτερα καλά και στο 70′ ήρθαν νέα ζόρια, καθώς αποβλήθηκε ο Νλουντούλου, αφήνοντας τους κίτρινους με 9 για το υπόλοιπο του ματς!

Ο Σιδεράκης παρενέβη 1-2 φορές ακόμα, κράτησε όρθιο τον Άρη κι εν τέλει έφτασε στο σπουδαίο -όπως εξελίχθηκε- διπλό, το 10ο φετινό τρίποντό του!

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ: Περπερίδης, Πασχαλίδης, Συμεωνίδης, Λιάμης, Κλάζογλου, Κουλίδης, Σερσεμής, Αμαραντίδης, Γιόνδης, Χαραλαμπίδης, Μαυροματίδης

ΑΡΗΣ: Σιδεράκης, Καλογέρης, Τσουμάνης, Ρόβας, Μελισσάς, Ιντζίδης, Καζναφέρης, Ν΄Λουντούλου, Καπνίδης (69′ Κυβελίδης), Τάτος (74′ Σαμαράς), Ντούνης (46′ Πόι)




Πηγή: mikriliga.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου