Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Τα νέα της σημερινής προπόνησης από τη ΠΑΕ


Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας - Αύριο θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα της Τετάρτης με τον Εορδαϊκό


Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης με τον Εορδαϊκό 2007 (25/11, 15:00) στο Δημοτικό Στάδιο Πτολεμαΐδας, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Σε ό,τι αφορά τα νέα από το «μέτωπο» των τραυματιών, ο Νίκος Γεωργιάδης συνέχισε το ειδικό ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ραούλ Μπράβο (ως γνωστόν, δεν αγωνίστηκε στον αγώνα με την ομάδα του Έβρου) ακολούθησε με τη σειρά του πρόγραμμα αποθεραπείας.

Για αύριο, Τρίτη, υπάρχει προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του μεθαυριανού αγώνα με την ομάδα της Πτολεμαΐδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου