Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Κακός "δαίμονας" της Ντόρτμουντ το Αμβούργο!



Η παράδοση συνεχίστηκε και το Αμβούργο στάθηκε εμπόδιο στις ορέξεις της Ντόρτμουντ για κορυφή! Νίκη 3-1 και τεράστια βαθμολογική ανάσα για τους γηπεδούχους! 


Σε κακό δαίμονα της Ντόρτμουντ εξελίσσεται το Αμβούργο, αφού σε τέταρτο διαδοχικό ραντεβού εκτός έδρας δεν μπορεί να υπερκεράσει το εμπόδιο! Αυτή τη φορά η εμφάνιση ήταν άσχημη, τα λάθη της άμυνας πολλά και οι γηπεδούχοι με κορυφαίο τον Λασόγκα επικράτησαν εύκολα 3-1! Βαθμολογική ανάσα για τους γηπεδούχους, έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν ακόμα πιο κοντά στην κορυφή οι Βεστφαλοί!

Το Αμβούργο μπήκε πιο δυνατά στο ματς, πίεσε και είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 14' όταν ο Ιλίσεβιτς βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά το σουτ κατέληξε άουτ! Η Ντόρτμουντ πίεσε ψηλά και στο 18' το πλήρωσε, ο Χόλτμπι με απίθανη μπαλιά έβγαλε τον Ιλίσεβιτς σε θέση βολής, ο Κροάτης ανατράπηκε από τον Μπούρκι και ο Λασόγκα από την άσπρη βούλα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. 

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την πίεση και στο 33' λίγο έλειψε ο Σμέλτσερ να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, αλλά ο Μπούρκι έσωσε. Η πρώτη φάση των Βεστφαλών ήρθε στο 36', αλλά ο Καγκάβα δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά! Το Αμβούργο είχε τις λύσεις και στο 41' έφτασε στο δεύτερο γκολ. Τραγικό λάθος του  Γκουντογκάν, ο Ιλίσεβιτς τράβηξε πάνω του την αντίπαλη άμυνα και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Χόλτμπι για το 2-0! 

Η Ντόρτμουντ μπήκε δυνατά στο ματς και στο 51' ο Σμέλτσερ είχε ένα καλό σουτ, το οποίο όμως πέρασε άουτ!  Το Αμβούργο είχε τύχη και Χούμελς ο οποίος στο 55' με υπέροχη κεφαλιά σημείωσε ένα τρελό αυτογκόλ! Ο Ομπαμεγιάνγκ στο 67' έχασε κλασική ευκαιρία, ενώ στο 76' ο Αντλερ έσωσε στο φάουλ του Γκουντογκάν. Το μόνο που κατάφερε η Ντόρτμουντ ήταν να μειώσει στο 86' με πλασέ του Ομπαμεγιάνγκ!





Πηγή: gazzetta


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου